Følg One Decision her:

1:1 ledersparring

1:1 ledersparring

Som leder sidder du af og til med problemstillinger, som du ikke kan vende med andre i virksomheden. Det kan handle om forretningen, din rolle som leder eller noget personligt – og uanset emnet kan en ekstern, fortrolig sparringspartner vise sig værdifuld både for dig og virksomheden.

Med sine mere end 25 år som leder fra forskellige typer af organisationer har Lars Sander Matjeka et unikt udgangspunkt for sin rådgivning, der spænder fra det stærkt kommercielle til det organisatoriske og ledelsesmæssige. I et forløb med Lars, får du bl.a.:

o   Sparring om forhold som organisering, forretningsudvikling, optimering, strategi, forretningsmodel, samarbejde, personligt lederskab, kommunikation mv.

o   Løsningsforslag på udfordringer inkl. konsekvens af valg

o   Hjælp til at gennemføre forandringer med respekt for både værdier, følelser og økonomi

o  Fortrolig 1:1 dialog

Et forløb omfatter 5 sessioner á ca. 75-90 minutters varighed. Kontakt os på info@onedecision.dk for mere information.

 

 

Reference

”Mit mål med forløbet var at udvikle og styrke flere elementer af mit lederskab, og mine forventninger er i den grad blevet indfriet og mere til. Lars skaber et meget trygt og tillidsfuldt rum, samt deler generøst ud af egne erfaringer og inspirerer til nye indsigter og refleksioner.
I dag godt 4 måneder senere sidder jeg med en dybtfølt tak for muligheden, og ikke mindst tak for de nærværende og givende sessioner vi har haft.”

Rikke Gudnitz Michelsen
Nordea One Technology

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!