Følg One Decision her:

Kom til foredrag med Mike Radoor

Kom til foredrag med Mike Radoor

Super-iværksætter med international succes.

Mike Radoor er en af stifterne af verdenssuccessen Miinto. Han er klar til at indtage den danske foredragsscene og kan opleves til åbent foredrag i efteråret 2019.

Navnet klinger internationalt, men Mike er født og opvokset i Odense. Som medstifter af blandt andet Miinto har han imidlertid boet og arbejdet meget i udlandet, og han var med til at starte Miinto op i hele 7 lande.

Netop opbygningen af Miinto er omdrejningspunktet i Mikes foredrag. Han fortæller om både succesen og om bagsiden af medaljen. Det er en inspirerende fortælling, som motiverer til at gå efter sine mål og samtidig huske egne begrænsninger.

Mike deler blandt andet de læringer, som han har taget med sig efter at have startet flere virksomheder og med mange år med et travlt liv på farten.

Han har vundet flere entreprenørpriser for sit progressive mindset, og han har med succes solgt 2 af sine 3 virksomheder, før han blev 30 år, så han har bestemt meget at give videre.

Oplev foredraget med den succesfulde iværksætter
Mike og hans foredrag kan opleves i København den 7. november. Der er et begrænset antal pladser, men du kan sikre dig din billet allerede nu, hvis du ikke vil gå glip af det inspirerende og hudløst ærlige foredrag.

Dato: Den 7. november 2019
Tid: Kl. 19.00 – 20.30
Sted: Københavns Professionshøjskole “Metropol”, Sigurdsgade 26, 2200 København N
Lokale: Auditorium B086/B186
Pris: Kr. 175 + billet- og håndteringsgebyr

Køb din billet til foredraget her

Læs mere om Mike Radoor og hans foredrag her 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!