Følg One Decision her:

Vi vandt: Årets Bedste Foredragsbureau 2019

Vi vandt: Årets Bedste Foredragsbureau 2019

Vi er meget glade for den genvundne titel som Årets Bedste Foredragsbureau.

Prisen er noget helt særligt, fordi det er kunderne, der indstiller de nominerede, og det er den eneste pris, vi har i branchen. Derfor er det både et stort skulderklap og et kvalitetsstempel, som vi er meget taknemmelige for. 

En anerkendelse som denne har stor betydning, når man konkurrerer med de største bureauer i landet. Vi er ikke fysisk store, men det vi leverer, er i orden, og vi lægger mange kræfter i at være en god samarbejdspartner for både kunder og foredragsholdere.

Vi er ualmindeligt glade for, at det bliver bemærket, at vi lægger et stort arbejde i at skabe værdi og tryghed for kunden. Vores holdning er nemlig, at når man betaler mange penge for en foredragsholder, så skal det også være den helt rigtige til opgaven.

Udover at vinde for 2. gang har vi været nomineret 5 år i træk, men vi er selvfølgelig ikke kommet sovende til nomineringer og sejre. Én ting er nemlig at rådgive kunderne men vi skal selvfølgelig også tilbyde de bedste og mest unikke foredragsholdere.

Det kræver hårdt arbejde og nogle gange lidt mod at lande de største profiler med de mest inspirerende foredrag, for det er en tillidssag at få lov til at repræsentere både små og store navne på foredragsscenen.

Senest har vi præsenteret Helle Thorning-Schmidt som ny foredragsholder i One Decision. Det er ingen hemmelighed, at det krævede både vedholdenhed og mod at lande så stærkt et navn. Vi er glade for, at det lykkedes, og at vi kan tilbyde vores kunder en så unik foredragsholder, som den tidligere statsminister er.

Mange tusinde tak for opbakningen til alle, der har stemt på os og til juryen, som synes, vi har fortjent den fornemme titel som Årets Bedste Foredragsbureau.

Se vores mange populære foredragsholdere her

Foto: Vicki Maddison / Nordic Meetings & Events EXPO 2019

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!