Følg One Decision her:

Avis: Flere kvinder på foredragsscenen

Avis: Flere kvinder på foredragsscenen

Vi oplever en tydelig ny tendens i vores branche: Flere kvinder vil gerne holde foredrag OG efterspørgslen efter kvinder som foredragsholdere er steget betragteligt.

De seneste 8 ud af 10 nye foredragsholdere hos One Decision er kvinder.
Det er blandt andet stærke navne som Louise Herping EllegaardAnne Stampe OlesenNana Bule, Sara LygumMargrethe Dal Lehrmann og Julie Lindegaard, der er kommet til som foredragsholdere det seneste år.

Og der er stor efterspørgsel efter deres kompetencer inden for ledelse, iværksætteri, forandringer mv. hos kunder både i erhvervslivet, til konferencer, på offentlige arbejdspladser, i netværk og foreninger.

– Som samfund er vi blevet mere opmærksomme på den dynamik, der opstår, når vi blander det hele lidt. Flere kvinder deltager i netværk og konferencer, når der er talere, som de kan spejle sig i, fortæller Malene von Kiær, der er direktør i OneDecision.

– Ofte har kvinder en anden tilgang til publikum, hvor nærvær og dialog er i fokus. Udgangspunktet er tit en stærk personlig historie, eksempelvis som iværksætter eller frontmover inden for et specifikt område. Eller nye perspektiver på arbejdslivet og de værdier, vi som ledere, medarbejdere og ja, kvinder, navigerer efter, siger Malene von Kiær og tilføjer:

– Som kvindelig iværksætter er jeg også meget opmærksom på at bruge min erfaring til at hjælpe andre kvinder. Derfor er jeg også stolt over at samarbejde med nogle af de allerdygtigste kvinder inden for deres felt. Det har været et stort ønske for mig at få flere kvinder i gang med at holde foredrag, men det vigtigste er altid kvaliteten. Alle foredragsholdere skal elske at stå på en scene og give noget af sig selv.

Sjællandske Medier har bragt en historie om emnet.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!