Følg One Decision her:

Guide: Book en foredragsholder

Guide: Book en foredragsholder

“Book en foredragsholder til vores næste konference, medarbejderdag, tværfaglige temadag, firmafest….” Sidder du med den type opgaver? Så ved du også, at det kræver meget planlægning og indsigt at vælge den rigtige taler. Vi har +10 års erfaring med at rådgive vores kunder i valg af foredragsholder, og i denne lille guide kan du se, hvad vi har brug for at vide for at hjælpe dig videre.

Vi har flere bud på professionelle foredragsholdere inden for en række emner. Nogle er kendte af de fleste, f.eks. fra TV eller nyheder. Andre er eksperter indenfor deres felt, men ikke nødvendigvis almen kendte. Fælles for dem alle er, at de har stor faglig kvalitet, karisma og erfaring som foredragsholdere. Se alle vores foredragsholdere

 

God rådgivning sikrer din succes

I din forberedelse til jeres event er det vigtigt, at du kan give et bud på følgende spørgsmål. På den måde kan vi hurtigere hjælpe dig videre med anbefalinger til foredragsholdere, der passer til det, du søger. Vores rådgivning – din succes!

Hvem er målgruppen?
Skal foredraget holdes for en enkelt afdeling, for hele arbejdspladsen/organisationen, eller måske som en del af en stor konference?

Hvad er formålet med foredraget/workshoppen?
Er det underholdning, fagligt input, workshop eller lignende? Skal din foredragsholder være et kendt navn? Eller er det vigtigere, at det faglige indhold er i fokus?

Hvad er dagens øvrige program?
Hvis du planlægger en række events på samme dag er det en god idé at tænke over rækkefølge, temaer, navne mv.

Skal foredraget afholdes på dansk/engelsk?
Vi har en række foredragsholdere, som holder deres foredrag på engelsk og som keynote speakers på internationale konferencer.

Antal deltagere?
Er det et oplæg for 30 personer eller 300? I et lille lokale eller på en stor scene? Der kan være forskel på, hvilke foredragsholdere der passer til setuppet.

Hvor i landet skal foredraget/workshoppen afvikles?
De fleste af vores foredragsholdere holder foredrag i hele landet, men der kan være enkelte forhold, som er undtaget.

Hvilken dato (evt. blot ugedag, hvis datoen ikke foreligger)?
Når du kender datoen for dit event, kan vi give dig hurtigt svar på, om vores foredragsholdere har tid i kalenderen.

Hvad er dit budget?
Prisen er altid en central faktor. Forespørg på den enkelte foredragsholder, for priserne varierer meget afhængigt af navn og tema.

 

Når vi har en idé om ovenstående kan vi give dig en række valgmuligheder, som du kan vende med dit team eller ledelse. Vi kan skaffe stort set alle foredragsholdere, også udenfor vores egen portefølje af særligt udvalgte profiler.

 

Hvad sker der efter booking af foredragsholder?

Når du har valgt den foredragsholder, der passer til dit behov, sender vi dig et tilbud på mailen. Ved accept af tilbud fremsender vi kontrakt til underskrift.

Ca. 1 måned før afvikling fremsender vi en faktura.
Ca. 1-2 uger før dit arrangement bliver du kontaktet af den valgte foredragsholder (dog med få undtagelser) for at afstemme oplæg og øvrige praktiske oplysninger.

Efter afholdt oplæg skriver vi til dig for at få en evaluering. Det betyder meget for os at vide, om du har været tilfreds med valget af foredragsholder og at modtage din generelle feedback.

 

Hvorfor vælge One Decision, når du skal booke en foredragsholder?

Vi gør os umage for at rådgive og give dig den bedste og hurtigste service. Det er vigtigt for os at arbejde med få, men nøje udvalgte foredragsholdere, der alle er blandt de dygtigste i landet indenfor deres område.

Vi kender alle vores foredragsholdere rigtig godt, og det gør det lettere for os at give hurtige og kvalificerede svar til vores kunder. Vi er også ofte afsted for at se vores foredragsholdere i aktion, så vi hele tiden er opdateret på deres indhold, og hvad vores kunder efterspørger.

Mange af vores kunder kommer igen og igen, og det er vi stolte over! Du kan læse et udvalg af evalueringer fra vores kunder her.
Vi har desuden vundet prisen og været nomineret som Årets Bedste Foredragsbureau flere gange.

Vi håber, denne guide kan hjælpe dig lidt på vej, når du igen skal igang med en “book en foredragsholder” opgave 🙂

Klik her og send os en forespørgsel info@onedecision.dk

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!