Følg One Decision her:

Book foredragsholder

Book foredragsholder

Foredrag til erhvervslivet er vores speciale. Vi arbejder kun med nøje udvalgte foredragsholdere. Med mere end 12 års erfaring med foredrag og mange tusinde tilfredse kunder er du sikker på at få både kompetent og hurtig rådgivning hos os, når du står med opgaven:

 

Book foredragsholder til konference, medarbejderdag, seminar, personaleforening mv.

Vores foredragsholdere tæller adskillige succesfulde iværksættere, topledere, prisvindende lederprofiler og rådgivere mv.
Vi har foredragsholdere, som har arbejdet intensivt med arbejdsglæde, motivation, trivsel og forandringer i arbejdslivet.

Du kan også blive inspireret af nogle af Danmarks mest talentfulde og succesfulde ledelsesprofiler.
Et foredrag om ledelse kan give din organisation værdifuld indsigt i fremtidens ledelsesformer, om ledelsestyper og om at turde tage lederrollen på sig.

Find nye veje til at sætte vigtige emner øverst på dagsorden i din virksomhed. Lær af de mest succesfulde erhvervsprofiler inden for ESG (Environment, Social & Governance).

Eller find den helt rette profil til at styrke fællesskabet på arbejde med masser af smil, grin og stof til eftertanke.

 

Find det rette match til dit event

Vi kender vores foredragsholdere rigtig godt. Derfor kan vi også hurtigt give svar på alle forespørgsler.

Så book foredragsholder til dit næste event hos One Decision. Vi gør os umage med at hjælpe dig både før, under og efter, så du får den bedste oplevelse. Og så du slipper med at bekymre dig, om det nu også er den rigtige, du har valgt at gå med.

Kontakt os på tlf. 31 61 17 00 eller mail.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!