Følg One Decision her:

Danmarks største iværksættere

Danmarks største iværksættere

Oplev Mia Wagner og Johannes Langkilde i en spændende kombination af foredrag og talk om de største danske iværksættere gennem historien. De fortæller om arbejdet med tv-serien på DR “Matadorerne”, der stiller skarpt på nogle af de erhvervsfolk, der skabte flere af landets bærende virksomheder.

I foredraget kommer Wagner og Langkilde også ind på, hvad nutiden kan lære af den ustoppelige innovationslyst, vildskab og kreativitet, der prægede Danmarks første og formentlig største serieiværksættere, finansfyrster og erhvervsmastodonter.

Mia Wagner drager paralleller til sit eget arbejde som iværksætter. Hun giver også sit bud på, hvordan virksomheder i dag kan lade sig inspirere af fortidens giganter. Foredragsholderne lægger også op til og faciliteter en debat.

Rammerne for foredraget er 60-75 min. inkl. spørgsmål. Læs mere om foredraget Danmarks største iværksættere.

 

Mia Wagner – iværksætter og tidl. løvinde

Mia Wagner, medstifter af Nordic Female Founders, investor og tidligere løvinde i Løvens Hule. Mia har mange år bag sig som henholdsvis advokat, konfliktmægler, leder og direktør. Poster som giver stor menneskelig indsigt og forståelse. Hun er en dygtig kommunikator, og formår at tale på en måde, som henvender sig til alle.

Læs mere om Mia her.

 

Johannes Langkilde – journalist, tv-vært og forfatter

Johannes Langkilde er en prisvindende journalist, TV-vært, forfatter, foredragsholder og musiker. 

Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og Københavns Universitet. I 2006 blev han Danmarks hidtil yngste nyhedsvært på landsdækkende TV, da han blev sat i spidsen for Nyhederne på TV2. Siden har han været vært på et væld af debatter, valgaftener og specialudsendelser. I 2013 blev han DRs USA-korrespondent med base i Washington D.C. hvor han blandt mange andre historier dækkede valget af Donald Trump i 2016.

Johannes har skrevet to bøger, der er udkommet i flere lande. Han har holdt foredrag og fungeret som moderator og konferencier og musiker i mere end 20 år. Johannes Langkilde er også MMF Fellow i German Marchall Fund of The United States. 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!