Følg One Decision her:

Det du ikke kan lære i skolen

Det du ikke kan lære i skolen

Et inspirerende foredrag. For unge – Med unge.


Kan man blive en succesrig iværksætter som 12-årig? Og kan man lave en ironman på Antarktis?

Svaret er JA! I hvert fald hvis du spørger Casper Blom og Anders Hofman. Den ene er besat af golfbolde og gode forretninger. Den anden af is og intervaller.

Sammen udgør de den vildeste duo. De er fantastiske eksempler på, at man skal følge sine drømme og ikke altid lytte til alle andre.

Foredrag for unge

De er gået benhårdt efter at nå deres mål, og nu har de sat endnu et. Et fælles mål: De vil udbrede budskabet om, at det er muligt at opnå det, man drømmer om – også selvom alle andre siger, at det er umuligt.

Hør deres historier og om det mindset, det kræver, når man skal udleve sin drøm. Kort sagt: Alt det du ikke lærer i skolen.

Et spark bagi

Forvent et inspirerende oplæg om at nå sine mål og drømme. Duoen deler deres erfaringer om, hvordan de har nået nogle af deres mål, selvom vejene har været vidt forskellige. I skolen lærer man at gå én vej, men ifølge Anders og Casper er der mange flere muligheder.

Brug et par timer i selskab med Anders og Casper og kom hjem med fornyet energi. De giver et friskt spark bagi, så du løber endnu hurtigere efter dine mål.

 

Om den dynamiske duo

Anders er 29 år gammel og arbejder på at lave en ironman på Antarktis, som den første nogensinde. Som 26-årig gennemførte han sin første ironman. Anders startede som konsulent, men fandt ud af at det ikke var det, som han skulle med livet. Han savnede noget mere. Missionen blev første ironman på Antarktis: Project Iceman.

Casper startede som 12-årig sin første forretning med salg af brugte golfbolde. Som 18-årig solgte han golfbolde for over en million kroner om året. Casper er nu som 27-årig involveret i flere forskellige spændende succesfulde investeringer med mange millioner i omsætning.

Læs mere om Casper Blom og hans iværksætterhistorie her. 

Se flere nyheder fra One Decision her. 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!