Følg One Decision her:

Book DJ Rikke Bronx til dit event

Book DJ Rikke Bronx til dit event

Skal du holde et større event, fejre en milepæl, måske vil du gerne gøre lidt ekstra for dine medarbejdere eller kunder? Så overvej at booke en professionel DJ! Vi har indgået et samarbejde med DJ Rikke Bronx, som er en af de mest erfarne DJ’s i Danmark med 15+ år i branchen. Hun er en meget populær og eftertragtet DJ, kendt bl.a. fra Distortion og adskillige klubber rundt om i landet.

Rikke Bronx musikalske evner rækker bredt. Det er især inden for house- og lounge-genren, at Rikke virkelig brillierer med sit musikalske talent. Hun har en helt speciel fornemmelse for eventet og sit publikum, og har et energiniveau, der imponerer alle. Med Rikke bag pulten er man sikker på succes. Og det er uanset, om der skal gang i en fed fest på dansegulvet, eller om stemningen kalder mere på fede lounge tunes! Rikke kan helt sikkert hjælpe med at skabe en fantastisk stemning til dit event.

Kontakt os for mere information om at booke DJ Rikke Bronx til din næste fest, reception, konference eller medarbejderdag. Vi kan hjælpe med at sammensætte et program, der passer til dine ønsker for stil og stemning.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!