Følg One Decision her:

Nye foredrag og workshops med både fagligt og socialt fokus

Nye foredrag og workshops med både fagligt og socialt fokus

Viden om dufte kan give gladere medarbejdere og øget omsætning.

Vi oplever en stadig større efterspørgsel efter anderledes og inspirerende workshops og er derfor glade for, at vi som noget nyt også tilbyder foredrag og workshops om duftbranding og -marketing

Mange virksomheder og fx hoteller, møde- og konferencevenues, restaurationer og museer mv. benytter dufte til at understøtte en positiv følelse hos såvel kunder som medarbejdere, hvilket i sidste ende medfører en øget bundlinje. Vores humør stiger nemlig med hele 40%, når vi oplever en behagelig duft.

Christine Hærslev er rådgiver og duftekspert og har i mange år fulgt tendensen indenfor begrebet duftbranding og duftmarketing i både ind- og udland. Hun rådgiver virksomheder i Skandinavien om den perfekte duftløsning til at øge gæsteoplevelsen og styrke virksomheders brands. Med forskellige duftnoter kan man nemlig skabe forskellige stemninger og øge virkningen af fx et rum eller et møde, og på den måde kan man differentiere sig og give sit brand et løft.

Christines foredrag og workshops giver mulighed for at lære noget fagligt og samtidig connecte socialt, og duftworkshoppen sikrer en god og energifyldt stemning.

Foredrag
Bliv inspireret og få indsigt i den powerfulde lugtesans som er tæt forbundet til centeret for følelser og minder i vores hjerne; det limbiske system.

Få en basal viden om duft herunder undersøgelser og forskning – og hvordan man bevidst kan arbejde med duft for at skabe en øget oplevelse og brandawareness.

Foredraget kan skræddersyes, så det enten bliver meget oplysende og forskningsbaseret med relevante cases, eller mere praktisk og jordnært med basal viden om duften og dens virkning samt sjove tips og idéer til at øge din lugtesans.

Duftworkshop
Workshoppen indledes med et kort foredrag og introduktion til lugtesansen.

Derefter kommer jeres næser på arbejde. Test hvor god den er, og om I kan genkende dufte fra hinanden. Christine guider jer igennem interaktive øvelser, som både er lærerige og sjove.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!