Følg One Decision her:

Erhvervsforedrag med Buch, Matjeka og Lindegaard

Erhvervsforedrag med Buch, Matjeka og Lindegaard

Der venter en spændende eftermiddag på Prindsen i Roskilde torsdag d. 20. april 2023, når iværksætter og investor Jesper Buch, ledelsesrådgiver Lars Matjeka og journalist Julie Lindegaard går på scenen.

I tre inspirerende og meget forskellige erhvervsforedrag kan du bl.a. blive klogere på skabe balance i dit arbejds- og privatliv, lære nye ledelsesværktøjer og få gode råd til at blive mere synlig i medierne.

Arrangementet er et åbent foredrag særligt målrettet iværksættere, erhvervsdrivende, ejerledere mv.

https://www.ticketmaster.dk/event/erhvervsforedrag-pa-prindsen-billetter/529711

 

Program for dagen

 

14:30 – DØRENE ÅBNER

 

15:00 – 15:45 – “BLIV SYNLIG I MEDIERNE” – JULIE LINDEGAARD

Har du lagt mærke til, at nogle virksomheder og brands virkelig er dygtige til at bruge medierne til at bringe positive historier? Historier, der hjælper deres brand som arbejdsgiver, som er med til at tiltrække nye medarbejdere, øge salget, og gøre medarbejderne stolte af deres arbejdsplads?

I dette foredrag klæder Julie Lindegaard dig på til at finde de gode historier i din organisation, lære at sætte dagsorden i medierne og skabe synlige resultater via medieomtale. Du får masser af værdifuld inspiration og konkrete værktøjer til at arbejde strategisk med din synlighed i medierne, som du kan implementere omgående i dit arbejde.

 

15:45 – 16:30 – “LEDEREN & MENNESKET” – LARS MATJEKA

Forandringens vinde har sjældent blæst så kraftigt som nu, og det stiller både nye og store krav til alle ledere. Det indebærer samtidig en risiko for at fare vild undervejs – både som leder og som menneske, og derfor er det mere end nogensinde helt afgørende at have klare værdier, at kombinere mod og sårbarhed, at fokusere på energien og prioritere et stærkt fællesskab.

Fremtidens ledere må balancere det målbare og det mærkbare, samtidig med, at de er bevidste om, at det ikke længere er titlen og stjernerne på skuldrene, der giver indflydelse og følgeskab.

 

16:30 – 17:00 – PAUSE

 

17:00 – 18:15 – “DET GODE LIV” – TALK MED JESPER BUCH

Hvad er det gode liv? Som iværksætter og erhvervsdrivende kan det ofte være svært at finde den rette balance mellem arbejde og fritid. For din virksomhed kalder konstant på dig, og der er altid noget at gøre. Så hvordan får man det hele til at gå op?

Der er rig mulighed for, at publikum kan stille spørgsmål, og det er netop hele formålet med at lave en talk. Normalt er der begrænset tid til at besvare spørgsmål fra salen, men nu er der bedre rammer for at stille netop de spørgsmål, du gerne vil have svar på fra Danmarks store iværksætterikon, som blandt andet har JUST-EAT succesen på sit CV og ikke mindst sin kendisfaktor som en af de populære løver i Løvens Hule på DR1.

 

19:00 – TAK FOR I DAG

Læs mere om dagen og Køb billet

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!