Følg One Decision her:

Invitation til foredragsevent

Invitation til foredragsevent

Oplev foredrag med bl.a. Lars Brygmann når vi inviterer til inspirationsarrangement i fantastiske rammer.

Sammen med vores gode samarbejdspartner LEGOLAND Hotel & Conference er vi glade for endnu engang at byde velkommen til et forrygende event med foredrag og en god middag. 

Det løber af stablen torsdag den 13. juni, og det er muligt at være med allerede fra kl. 14.00, hvor du kan opleve årets nyhed i LEGOLAND Battle of the Brick og få rundvisning på det helt nye LEGOLAND Castle Hotel.

Fra kl. 16.00 kan du opleve ikke mindre end tre spændende foredrag, og som altid byder LEGOLAND Hotel & Conference på nogle af deres mange lækkerier. Det er ren forkælelse på alle planer.

Lars Jørgensen
Der kan drages mange paralleller mellem erhvervslivet og elitesporten, og som tidligere landsholdsspiller i håndbold og nuværende assisterende træner for kvindelandsholdet i håndbold ved Lars en masse om det at arbejde bedst sammen som team. Præcis som på enhver anden arbejdsplads er det vigtigt at forstå hinandens forskelligheder og kunne spille hinanden gode og dermed nå de mål, der er sat. Læs mere om Lars og hans foredrag her.

Anette Baunhøj
Med mange års erfaring fra erhvervslivet har Anette masser af erfaring med kommunikation og service, og en af hendes vigtige pointer er, at service ikke kun er noget, der gives til kunder. Det er i høj grad også noget, vi giver til vores kolleger. Hendes foredrag er derfor anvendeligt uanset branche. Læs mere om Anette og hendes foredrag her. 

Lars Brygmann
Udover at være en knalddygtig skuespiller med skøn humor går Lars ikke af vejen for en udfordring – som fx da krydsede Nordøstgrønland sammen med 9 skadede krigsveteraner. Turen bød på en indædt kamp mod både naturen og egne grænser, men også på fantastiske oplevelser og mange ting blev sat i perspektiv. Læs mere om Lars og hans foredrag her. 

Dato
Torsdag den 13. juni 2019

Sted
LEGOLAND® Hotel & Conference, Aastvej 10, 7190 Billund

Program
Kl. 14.00 – 16.00 Mulighed for rundvisning og for at opleve LEGOLAND Battle of the Brick
Kl. 16.00 – 16.15 Velkomst ved LEGOLAND Hotel & Conference og One Decision
Kl. 16.15 – 17.05 Foredrag med Lars Jørgensen: Et indsigtsfuldt indspark og spændende indblik i elitesportsverdenen
Kl. 17.05 – 17.50 Foredrag med Anette Baunhøj: Service handler om mindset.. Sværere er det ikke!
Kl. 18.00 – 20.00 Middag: Køkkenchefen og team byder på en lækker middag
Kl. 20.00 – 21.00 Foredrag med Lars Brygmann: Arctic challenge – på telttur i minus 32 grader

 

Arrangementet er afviklet. Du er velkommen på vores nyhedsbrev, hvis du ønsker invitationer til kommende events:

Tilmeld nyhedsbrev

 

Bemærk
Arrangementet er gratis og forbeholdt for dig, der arbejder med booking af møder, konferencer og foredrag.

Ved tilmelding til foredragseventet accepterer du, at vi må bruge billeder/video fra dagen og at blive kontaktet efterfølgende samt modtage nyhedsbrev fra hhv. LEGOLAND Hotel & Conference og One Decision. Nyhedsbrevene kan naturligvis afmeldes til hver en tid. For yderligere information læs vores privatlivspolitik.

Hvis du bliver forhindret
Du skal blot melde afbud på info@onedecision.dk senest dagen før, såfremt du bliver forhindret i at deltage. Vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr på kr. 200,- ved udeblivelse uden afbud. Det gør vi selvfølgelig for at sikre, at flest mulige får mulighed for at deltage i arrangementet, som har et begrænset antal pladser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en hyggelig eftermiddag og aften i godt selskab.

 

Se seneste nyt fra One Decision her

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!