Følg One Decision her:

Få en DJ til fredagsbaren

Få en DJ til fredagsbaren

Lad en professionel DJ sørge for at løfte stemningen til nye højder til jeres næste fredagsbar! Med en DJ til fredagsbaren kan du overraske dit team, der gør det lidt sjovere at gå på arbejde og møde ind på kontoret!

Er du til dæmpet loungestemning, dance tunes eller en masse store hits at synge med på? Vores team af DJ’s hjælper med at sætte scenen for den helt rigtige type musik til jeres behov.

 

Hvilken DJ vælger du?

 

Rikke Bronx er en af de mest erfarne DJ’s i Danmark med 25+ år i branchen. Hendes musikalske evner rækker bredt, men hun mestrer uden tvivl house- og lounge-genren til perfektion. Hun er en meget populær og eftertragtet DJ, som optræder til alle former for arrangementer, lige fra firmafester til velkendte arrangementer som Distortion og på adskillige klubber rundt om i DK og udlandet. Hun designer også lyduniverser til Michelin restauranter og events.

Hans Chima Ukpaka er en dygtig DJ, som spiller alle genrer, men mestrer især festmusikken. Han har flere års natkluberfaring, fra måske en af de bedste natklubber i Danmark. Han er eminent til at få publikum til at give den fuld gas på dansegulvet, men kan han også få folk ned i tempo… og så op igen! DJ Hans kan også levere varen, når stemningen er mere til lounge musik. Han har en stærk musikalsk forståelse og kan til hver en tid tilpasse sig til arrangementets behov.

Frederik Skipper har særlig meget erfaring indenfor festmusik. Han gør rigtig meget ud af at lave sit forarbejde, inden han skal ud og spille, uanset om det er på en klub eller til en firmareception. Trods sine blot 20 unge år har han allerede nogle år i bagagen som en af de foretrukne DJ’s på måske en af de bedste klubber i Danmark! DJ Skipper har et smittende humør og udstråling, og man kan mærke hans iver og commitment, hver gang han spiller.

Chief 1 kaldes også Chefen. Han er en af de mest markante skikkelser på den danske musikscene gennem de sidste 20 år. Med snart tre årtier bag pulten er Chief 1 én af landets mest erfarne DJs. Når Chefen er bag pulten, er der ingen tvivl om, at festen er i fokus – og festen alene. Musikalsk begår han sig meget stilsikkert. Han kan spille alt fra 50’erne og frem til i dag med et bredt musikalsk fokus. Han tør blande alt fra Justin Timberlake med Rolling Stones og lade Michael Jackson gå over i Gasolin.

 

Lad os hjælpe!

Vi kan hjælpe med en DJ til alle typer af events, fra fredagsbar, til reception, konference, personalefest, jubilæum og meget mere!

Kontakt Kasper Øbo von Kiær for mere information på kasper@onedecision.dk eller giv os et ring på: 31 61 17 00.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!