Følg One Decision her:

Fodbold og foredrag

Fodbold og foredrag

Som hovedsponsor for kvindeeliten i HB Køge bakker vi op om kvindefodbolden.

Femårsplan for kvindefodbolden i HB Køge ligger klar: Målet er Champions League, og det har vi i One Decision valgt at støtte op om. 

Fremover kan vores logo ses på elitekvindernes spilletrøjer i den nye eliteoverbygning for kvindefodbolden i HB Køge. En overbygning, som skal sikre de bedste faciliteter, og at HB Køge kan kæmpe med i toppen af dansk kvindefodbold.

Det vil sige, at kvindefodbolden nu får samme vilkår som herrefodbolden, og det stemmer godt overens med vores værdier i One Decision.

Lige vilkår for mænd og kvinder
I lighed med nogle af vores foredragsprofiler – Helle Thorning-Schmidt og Mia Wagner – vil vi gerne bidrage til lige vilkår for mænd og kvinder. At HB Køge som den første klub i Danmark vælger at sidestille kvinde- og herrefodbold flugter dermed fuldstændig med det, vi står for som virksomhed.

Det var således ikke noget svært valg, da vi fik tilbuddet om at blive hovedsponsor på HB Køges investering i kvindefodbold.

Et samarbejde mellem Herfølge Boldklub og Køge Boldklub
Eliteoverbygningen er skabt i et tæt samarbejde mellem Herfølge Boldklub og Køge Boldklub. Chertræner er den tidligere Brøndby IF-træner, Peer Lisdorf.

”Kvindefodbolden får nu fuldstændig samme sportslige prioriteter som herrefodbolden, hvor vi sætter stort fokus på at give dem optimale muligheder i det bedste setup, vi kan tilbyde. Det er en strategisk beslutning taget i samspil mellem bestyrelsen og ejer George Altirs. At vi har fået Peer Lisdorf med i projektet er en kæmpe cadeau og vidner om potentialet”, siger HB Køges adm. direktør Per Rud.

Læs mere om HB Køge og den nye kvindeelite her. 

Amerikansk fodboldakademi
I samarbejde med Capelli Sport er der ligeledes indgået en aftale med det amerikanske fodboldakademi Slammers FC, der har fostret verdensmestre som Christen Press og Whitney Engen samt uddannet spillere til de bedste fodboldrækker i lande som Belgien, Holland, England, Frankrig, Italien og Sverige. Foruden en mulighed for amerikanske fodboldspillere til at blive en del af HB Køges kvindehold betyder samarbejdet også en udveksling af know-how.

Opgradering af kvindefodbolden
”Vi bygger videre på det store stykke arbejde, der allerede er lavet i Herfølge Boldklub, og at Køge Boldklub har vist vilje til at gøre plads til kvinderne her på Capelli Sport Stadion er helt fantastisk. Derfor har vi valgt at opgradere og satse stort på kvindefodbolden. Frem mod sommeren skal der arbejdes hårdt på at opnå kvalifikation til Gjensidige Kvindeligaen, mens der først kan skrives kontrakter med spillerne fra sommerferien.

Målet er Champions League
Der er masser af papirarbejde inden vi når dertil. Derudover er målet, at vi i løbet af fem år deltager i Champions League. En ambitiøs udmelding, men vi tror på, at en kombination af egenudviklede spillere i et godt miljø, vores geografiske placering samt vores amerikanske forbindelser kan realisere målet”, lyder det fra Per Rud.

En fælles investering
Meget af dette kan kun lade sig gøre, fordi både bestyrelsen og ejer George Altirs virkelig vil det og er klar til at investere. Det har desuden været afgørende, at partnerne i NETVÆRKET sammen med nye partnere ligeledes står bag investeringen. I så stærkt et samarbejde kan kvinderne tilbydes de samme sportslige forudsætninger og rammer som herrerne – et løft der skal skabe et solidt fundament.

Se flere nyheder fra One Decision her. 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!