Følg One Decision her:

Foredrag 2024

Foredrag 2024

Hvilke emner hitter inden for foredrag i 2024? Det ved vi en masse om. Find inspiration her eller kontakt os for en uformel snak. Uanset om du skal holde en konference, seminar, medarbejderdag eller samle dit team til en fælles stund, så har vi en aktuel foredragsholder, der matcher dit behov.

 

MANGFOLDIGHED, AI OG FREMTIDENS ARBEJDSPLADS

Nana Bule er én af Danmarks største profiler inden for tech og ledelse. Hun er tidligere CEO for Microsoft i Danmark og Island. Her har hun igennem 20 år arbejdet i forskellige dele af den globale koncern og spillet en central rolle i at lede transformationen og styrke diversiteten.

I sit foredrag giver hun sit perspektiv på fremtidens arbejdsplads i en kompleks verden, hvor intet er som før. Få indspark og viden om grøn omstilling, teknologiske løsninger, diversitet og mangfoldighed.

AI er et stort emne – og det bliver kun større! Få den nyeste viden om, hvordan I kan AI som et effektivt værktøj i hverdagen med iværksætter Christian Arnstedt. Han deler en masse værdifulde erfaringer fra sine virksomheder og investeringer, og det er en øjenåbner for de fleste, hvad AI bruges til uden at vi ved det.

 

Foredrag om ESG og den grønne dagsorden

Hvilke tiltag i hverdagen kan være med til at styrke en mere bæredygtig agenda på din arbejdsplads? Hvordan går man fra løs snak til målbar aktion? Og hvordan kobler man bæredygtighed og bundlinje?

ESG – Environmental, Social, Governance – er et emne, som mange af vores kunder er optaget af. Få faglige indspark til at sætte ESG øverst på dagsordenen og lær af de mest succesfulde erhvervsprofiler.
Erhvervsleder Jens Romundstad har vundet adskillige priser for sit arbejde med rummelighed og social ansvarlighed. Han er blandt landets mest erfarne profiler på området.

 

Motivation, Trivsel og Arbejdsglæde

Foredrag om motivation, trivsel og arbejdsglæde er altid i høj kurs – og med rette! Få nye perspektiver på, hvordan både ledere og medarbejdere bliver bedre til at finde de ting, der holder motivationen oppe og sygeværet nede.

Mere humor – mere arbejdsglæde

Har I brug for at styrke fællesskabet med et fagligt og sjovt oplæg, der sætter skub i relationerne og får jer rystet sammen på kryds og tværs af teamet? Så er Rune Green et glimrende bud på en erfaren og yderst morsom foredragsholder, der véd, hvordan humor kan bruges som nøglen til mere arbejdsglæde.

Organisationsændringer og forandringer i arbejdslivet

Fylder organisationsændringer en stor del af hverdagen? Hvordan navigerer man igennem krisetider, fyringsrunder og en usikker fremtid? Tidligere direktør i blandt andet Aller Media Lars Matjeka har stor erfaring med at håndtere og gennemføre store og små organisationsændringer. Den erfaring deler han ud af, for at skabe de bedste rammer – væredygtige organisationer – for både medarbejdere og ledere.

 

Find det rette match med One Decision

Måske har du allerede en idé om, hvilket emne eller hvilken foredragsholder du ønsker?
Måske er du lidt på bar bund og har brug for rådgivning?

Få professionel og kompetent rådgivning til foredragsemner og valg af foredragsholder hos One Decision. Vi har stor erfaring med alle typer foredrag, og vi ved, hvilke trends og populære emner, der rykker inden for foredrag i 2024.
Kontakt os på tlf. 31 61 17 00.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!