Følg One Decision her:

Foredrag i den gode sags tjeneste

Foredrag i den gode sags tjeneste

Kom til tre fantastiske foredrag og støt en god sag!

Når god energi, spændende historier og en god sag smelter sammen, så bakker vi i One Decision naturligvis op! Derfor er vi meget glade for at være med til at stable et forrygende Charity Event til fordel for CoolUnite Fonden på benene. Alle billetindtægter går ubeskåret til CoolUnite Fonden, der hjælper syge og udsatte børn og unge i Danmark.
Det er stærke navne som serieiværksætter Jacob Risgaard, Henrik Mathiasen fra Optimisten og Kim Boye fra Den Mentale Kriger, der går på scenen på Docken i Nordhavn torsdag d. 9/3 2023 kl. 15.00-18.00.

Glæd dig til at blive inspireret af deres sprudlende energi og engagement, tilsat masser af humor og provokationer. Med udgangspunkt i deres egne personlige fortællinger taler de inden for følgende tre temaer:

“Fra 75 % fravær til 100 % succes” ved Jacob Risgaard. Læs mere om Jacob Risgaard

“Optimisme – en attitude til livet” ved Henrik Mathiasen. Se mere på Optimisten.dk

“Stjerner fødes i deres tilgang til modgang” ved Kim Boye. Læs mere Den Mentale Kriger

Støt den god sag og nyd en forrygende eftermiddag i godt selskab!

Køb billet til Charity Event

One Decision samarbejder med Novom, Spellbound Media, CoolUnite, Billetto Danmark, og Docken. Alle billetindtægter går ubeskåret til CoolUnite. Vi har ingen udgifter. Docken lægger lokaler og mandskab til. Billetto stiller deres platform gratis til rådighed. One Decision, John Riisgaard, Novom og Spellbound Media arbejder U/B. Det gør foredragsholderne selvfølgelig også.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!