Følg One Decision her:

Foredrag med Jacob Risgaard

Foredrag med Jacob Risgaard

Jacob Risgaard er en populær “løve” og foredragsholder, som holder en lang række foredrag.

Den energiske iværksætter og foredragsholder holder mange foredrag i hele landet året rundt.

Hvis du også vil opleve Jacob så tag et kig i listen nedenfor og se, hvor han holder foredrag med billetsalg i den kommende tid. Listen opdateres løbende i takt med, at der kommer flere foredrag til.

Udover de åbne foredrag med billetsalg som ses nedenfor, holder han en lang række lukkede foredrag for virksomheder mv., som er lukket for offentligheden.

Der er desværre ingen aktuelle åbne foredrag.

Om Jacob Risgaard og foredraget
Siden 1996 har Jacob med stor succes beskæftiget sig med e-handel. Udover Coolshop, som er nordens førende department-store på nettet, er Jacob medejer af CoolRunner og en række andre selskaber. Mens mange andre webshops er lukket på stribe, formår han at skabe rentale forretninger i et blodrødt marked.

I foredraget deler han blandt andet, hvordan han har skabt succes ved at tænke ud af boksen trods modgang såvel forretningsmæssigt som privat.

Udover at være en anerkendt forretningsmand er Jacob kendt for sin smittende energi, og deltagerne til hans foredrag går altid derfra med et ordentligt skud energi og inspiration. Læs mere om Jacob Risgaard og hans foredrag her.

Løvens Hule
Jacob er en af de 5 løver i det populære iværksætterprogram “Løvens Hule” på DR 1. Det har han været siden sæson 5, som blev sendt i vinteren 2020. Læs mere om Jacob Risgaard i Løvens Hule her.

Populære foredrag med de bedste foredragsholdere. Bliv inspireret her.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!