Følg One Decision her:

Foredrag med løverne

Foredrag med løverne

Så er holdet for Løvens Hule i 2024 sat – og der er virkelig spændende nye profiler med! Tre af løverne kender vi rigtig godt som stærke foredragsprofiler i One Decision, nemlig de to seje løvinder Anne Stampe Olesen og Louise Herping Ellegaard og én af de nye løver Morten Larsen.

Vi er glade for at i dag kunne tilføje endnu en løve til vores fantastiske foredragsfamilie, nemlig erhvervsmanden Tahir Siddique!Et varmt velkommen til Tahir – og held og lykke til jer alle i Løvens Hule 2024! Vi kommer til at sidde klinet til skærmen fra d. 4/1-24 📺 👏

 

Foredrag med løverne

Oplev et inspirerende foredrag med én af løverne fra Løvens Hule!

Anne Stampe Olesen er investor og medstifter af Nordic Female Founders, der arbejder for at styrke kvinder og kvinders position i dansk erhverv. Anne brænder for startups og igennem sine år i branchen har hun talt med flere end 500 af slagsen. Det er især B2C e-com markedet, hun har arbejdet med. Bliv inspireret af hendes store viden om bl.a investeringsstrategier, data og trends inden for dansk iværksætteri!

Louise Herping Ellegaard er investor og medstifter af Clio, som hun solgte i 2018. Med stor passion fortæller hun om at starte sit første iværksættereventyr til at bedrive et succesfuldt exit. Hun deler sin fascinerende historie om, hvordan hun og hendes to partnere digitaliserede en hel generation med deres digitale læringsportaler.

Morten Larsen er internet pioneer og har stået i front for mange af Danmarks stærkeste online brands siden sidst i 90’erne. Han har været salgs-produktchef på dba.dk, direktør i Just Eat, og CEO i Miinto Group. I 2012 stiftede han takeaway platformen Hungry.dk, som han solgte til den globale virksomhed Delivery Hero tilbage i oktober 2021 for et trecifret millionbeløb.

Tahir Siddique stiftede i 2000 sin første virksomhed Enetpulse – Danmarks første globale sportsdata virksomhed. Efter exit blev han partner og CEO i Livescore.com, som blev til verdens største platform indenfor sportsdata og livescore med mere end 50 millioner brugere. Livescore.com blev solgt i 2018. Han står desuden bag en række forskellige techvirksomheder.
Tahir kender alt til iværksætteri, innovation, tech og data.

Du kan også booke inspirerende foredrag med de tidligere løver Christian Arnstedt, Jacob Risgaard og Jesper Buch.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!