Følg One Decision her:

Foredrag om ESG i praksis

Foredrag om ESG i praksis

ESG står for Environment, Social & Governance. På dansk dækker begrebet over miljø- og klimamæssige, sociale samt ledelsesmæssige forhold. Nogle vælger at bruge ordet bæredygtighed – i ordets bredeste forstand – eller væredygtighed.
CSR (Corporate Social Responsibility) falder også ind under ESG kategorien.

Få faglige indspark til at sætte ESG øverst på dagsordenen med et foredrag om ESG i praksis.

Vores erfarne foredragsholdere gør dig klogere på, hvordan du arbejder med ESG, og hvorfor det er et af de vigtigste fokusområder i fremtidens ledelse og forretningsstrategi.

 

Mangfoldighed og fremtidens arbejdsplads

Nana Bule er én af Danmarks største profiler inden for tech og ledelse. Hun er tidligere CEO for Microsoft i Danmark og Island. Her har hun igennem 20 år arbejdet i forskellige dele af den globale koncern og spillet en central rolle i at lede transformationen og styrke diversiteten.

I sit foredrag giver hun sit perspektiv på fremtidens arbejdsplads i en kompleks verden, hvor intet er som før.
Hvilke kompetencer skal vi se efter hos ledere og medarbejdere for at sikre en bredere mangfoldighed på arbejdspladsen?
Hvordan skaber vi
innovative teams, der stiller de rigtige spørgsmål?

Få indspark og viden om grøn omstilling, teknologiske løsninger, diversitet og mangfoldighed med Nana Bule.

 

Globale udfordringer og innovation

Rasmus Munk er medejer og køkkenchef for tostjernede Alchemist, en af verdens mest innovative restauranter. Den innovative restauratør og madpionér prikker med sin vision om Holistic Cuisine til alle sanser gennem gastronomi, musik, performance og 3D-teknologi. Men han opfordrer også til samtaler om globale udfordringer som social overvågning, madspild og dyrevelfærd.

Hør om Rasmus’ velgørende projekter uden for Alchemist, bl.a. kræftramte børn for Mary Elisabeths Hospital og stiftelsen JunkFunk, der laver mad til hjemløse.

 

Rummelighed og CSR

Jens Romundstad er en af Danmarks største profiler inden for ESG. I 2015 modtog han “CSR People Prize” for sit arbejde med rummelighed i detailkæden fakta. I 2019 modtog han CSR Æresprisen og retten til at kalde sig Danmarks Mest Socialt Ansvarlige Virksomhedsleder, og i 2020 modtog han HR Prisen.

Han ved om nogen, hvordan man arbejder med væredygtighed og rummelighed i virksomheder, og han står blandt andet bag initiativet Klar til Start, der hjælper borgere med autisme i fast job.

 

Væredygtige organisationer skaber bæredygtige resultater

Lars Matjeka har med over 20 års ledelseserfaring en masse spændende betragtninger om den gode arbejdsplads, om det hele menneske og om moderne ledelse.

Ingen kan det hele, og alle har brug for balance, hvis korthuset ikke skal vælte. Lars inspirerer til, hvordan den enkelte skal blive opmærksom og forstå vigtigheden af prioritering.

Gennem sin lange karriere som leder har han oplevet, hvilke konsekvenser forskellige ledelsesformer og mangel på fokus på trivsel har for medarbejderne. Stress, sygdom og udbrændthed er desværre ikke et ukendt fænomen på danske arbejdspladser. Det kalder på en forandring både i virksomheden og hos det enkelte menneske.

 

Foredrag om ESG – Environment, Social & Governance

Hos One Decision finder du de bedste foredrag om ESG i praksis.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!