Følg One Decision her:

Foredrag om mental sundhed

Foredrag om mental sundhed

Hvordan kan vi nedbringe sygefraværet, mindske stress og mistrivsel og hjælpe hinanden igennem forandringer på arbejde? Samtaler om disse vigtige emner er i denne uge i fokus på mere end 1100 arbejdspladser i Danmark. I anledning af Danmarks Mentale Sundhedsdag er mange samlet til foredrag, workshops, samtaler og meget andet.

En række af profiler i One Decision har en rigtig travl uge foran sig med at holde foredrag om mental sundhed. For eksempel har Julie Lindegaard i sit foredrag “Arbejdspladser vi ikke vil hjem fra” fokus på, hvordan vi kommunikerer med hinanden på arbejde. Hvordan bliver vi bedre til at tage den svære samtale med vores kolleger? Hvordan får du gode kolleger? Og hvad kan I gøre for at styke det gode kollegaskab?

Julie sætter fokus på handlingerne, giver jer værktøjerne til at skabe arbejdspladser I ikke vil hjem fra – og skubber kærligt til de små men betydningsfulde gerninger i hverdagen. Hun klæder sit publikum på til at kommunikere tydeligere og bedre, så vi kan styrke trivslen og glæden ved at gå på arbejde. Der er både selvironi, humor og måske også anledning til at se indad, når Julie på fremragende vis hjælper til at styrke den verbale og non-verbale kommunikation på arbejde.

Læs mere om journalist og moderator Julie Lindegaard.

Se flere spændende foredrag om mental sundhed.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!