Følg One Decision her:

Foredrag på engelsk

Foredrag på engelsk

Er du på jagt efter et spændende foredrag på engelsk? Flere og flere arbejdspladser i Danmark har mange internationale medarbejdere. Fællessproget – eller koncernsproget – er som oftest engelsk. Vi oplever en øget interesse for professionelle foredrag på engelsk inden for emner som arbejdsglæde, motivation, trivsel, Environmental, Social & Governance (ESG) mv.

Flere af vores foredragsholdere har enten boet i engelsktalende lande eller har engelsk som koncernsprog i deres virksomheder.
De er derfor vant til at holde key notes på engelsk og taler flydende engelsk.

 

Idéer til foredrag på engelsk

Du kan bl.a. opleve læge og forsker Sara Naseri og iværksætter Søren Therkelsen, der til daglig arbejder i Silicon Valley på en revolutionerende teknologi til medicinalindustrien.

Eller Nana Bule, der er tidligere CEO i Microsoft Danmark og Island. I dag arbejder hun som rådgiver for den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs. Med sin viden om teknologi og grøn omstilling skal hun hjælpe med at sikre, at der investeres i de mest banebrydende løsninger på globalt plan.

Skuespiller Birgitte Hjort Sørensen har boet og arbejdet i Hollywood. Hun har haft en række markante hovedroller i både film, TV-serier og på teater, blandt andet i internationale produktioner som Game of Thrones. Birgitte fortæller sin imponerende historie om sin karriere og de skelsættende valg, hun har stået overfor.

Andre af vores foredragsholdere har en mere dansk baggrund og hverdag, men holder gerne deres oplæg på engelsk.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for at få en foredragsholder på engelsk.
Du kan også se mere på denne side med en oversigt af vores English Speakers.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!