Følg One Decision her:

Foredrag for velgørenhed – Med Svensson og Risgaard

Foredrag for velgørenhed – Med Svensson og Risgaard

To ildsjæle holder foredrag og donerer foredragsindtægterne til børn i nød

Håndboldspilleren og erhvervsmanden holder foredrag til fordel for fonden CoolUnite, som bl.a. har støttet Danmarks første hospice til børn og unge

Daniel Svensson og Jacob “Coolshop” Risgaard har besluttet at tage sig tiden til at holde foredrag og hjælpe til børn i nød. De fortæller deres spændende historier, som er meget forskellige, og som har ført dem sammen i arbejdet med fonden CoolUnite.

Jacob Risgaard
Jacob er et fantastisk eksempel på, hvordan man kan nå langt, selvom årene i folkeskolen måske ikke tydede på den store succes. I skolen gik det nemlig ikke så godt, men som iværksætter gik det fantastisk.

Siden 1996 har Jacob beskæftiget sig med e-handel. Han er medejer af Coolshop.com, som er nordens førende underholdningsbutik på nettet, og Streetman.dk samt bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy.

Jacob ved om nogen, hvordan man skaber succes ved at tænke ud af boksen, og hvordan man skaber et internationalt brand for få midler. Jacob har den vildeste energi og charme, og publikum elsker ham.

Hør hvordan han tjente sin første million, og hvorfor han i dag gør en kæmpe indsats for at rejse penge til velgørenhed.

Daniel Svensson
Daniel er tidligere A-landsholdspiller og stiller i sit foredrag skarpt på den svære periode, hvor han frem til foråret 2013 fightede en intens kamp mod lymfekræft. Heldigvis fik kampen en lykkelig afslutning, og et halvt år senere kunne genoptage sin topkarriere hos Skjern Håndbold. I 2016 gentog historien sig, og han fik igen konstateret lymfekræft, som han efter endt behandlingsforløb igen overvandt.

Den kendte håndboldspiller fortæller om chokket, da lægens ord brat satte hans sportskarriere og liv på standby. Hør om nedturen der fulgte og om både håb, tvivl og lettelse, da han fik grønt lys til at begynde at spille håndbold igen.

Daniel var med næsten hele vejen i Vild med dans 2017 og fortæller udover sit veloverståede sygdomsforløb også om sit lange liv i dansk tophåndbold.

Book et foredrag og støt CoolUnite og børn i nød
Prisen for 2 x 45 minutter foredrag med Jacob og Daniel og efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål er kr. 35.000 + transport + moms.

Gutterne donerer foredragsindtægterne til deres fond CoolUnite. One Decision donerer desuden kr. 1.000 pr. foredrag til CoolUnite.

I 2018 kan der ydes op til 15.900 i fradrag, når der doneres til velgørende formål. Se info fra SKAT her. 

Evaluering af foredrag med Jacob Risgaard

“Alle har givet tilbagemeldinger om du havde lige det glimt i øjet og rigtig gode erfaringer både gode og dårlige der gjorde at de syntes du gjorde det meget inspirerende.”
– Tina Wachmann, F. SALLING  A/S

Evaluering af foredrag med Daniel Svensson

“Det gik LANGT over forventning! Han er et fantastisk menneske og en super foredragsholder.”
– Dansk Myelomatose Forening

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!