Følg One Decision her:

Invitation: Foredragsevent 2. oktober på Hotel Klinten

Invitation: Foredragsevent 2. oktober på Hotel Klinten

One Decision og Konference & Hotel Klinten inviterer til en spændende dag med masser af inspiration til dig, der afvikler møder og konferencer.

Eventet foregår i skønne rammer på Konference & Hotel Klinten, hvor optimal service, intim stemning og inspirerende natur er i fokus. Den røde tråd dagen igennem er forandringsparathed, og du får masser af input med dig hjem.

Alle taler om, hvor vigtig forandringsparathed er, men hvordan bliver vi mere villige til forandring, og hvordan sikrer vi, at det nye rent faktisk også bliver implementeret?
Faktorer som kontrol, frygt og overbevisninger kan stå i vejen for forandringsparatheden, så det store spørgsmål er, hvordan vi kommer over på den anden side?
4 spændende foredragsholdere fra One Decision giver hver deres vinkel på begrebet forandringsparathed.

Konference & Hotel Klinten byder på lækker forplejning, og netop køkkenet er husets stolthed. Det bliver rost for at give gæsterne kulinariske oplevelser og gør en dyd ud af at arbejde med udsøgte råvarer og at lave maden fra bunden.

Tid
Mandag d. 2. oktober kl. 09.30-16.00

Sted
Konference & Hotel Klinten, Søndervej 8, 4673 Rødvig

Gratis bustransport fra Køge
Der er mulighed for gratis bustransport fra stationen i Køge kl. 09.00. Forventet ankomst på Klinten kl. 09.45. Bussen kører retur til Køge umiddelbart efter sidste oplæg.
Angiv i tilmeldingen nedenfor hvis du ønsker at køre med.

Program
09.30 – 10.00  Ankomst / Kaffe/Let morgenmad

10.00 – 10.15  Velkomst v/ Klinten og One Decision

10.00 – 11.00  Oplæg v/ Christina S Høyer: ”Vores digitale (arbejds)liv – faldgruber og fantastiske muligheder”

11.00 – 12.30  Workshop v/ Christine Hærslev, Scent Expert: Relationsskabende workshop

12.30 – 13.30  Frokost

13.30 – 14.45  Oplæg v/ Tony Evald Clausen, adfærdsekspert: ”Forandring, forvandling og forhindringerne”

14.45 – 15.15 Kaffepause

15.15 – 16.00 Oplæg v/ Rune Green, Humorist og ekspert i humor og arbejdsglæde: “Om humor og forandringsparathed”

16.00 – 16.05 Afrunding og tak for i dag

Om Konference & Hotel Klinten
Helt tilbage i 1919 blev det mondæne badehotel opført i det lille idylliske fiskerleje Rødvig, der med sin beliggenhed bød på det mest pragtfulde udsyn over Faxe Bugt. Det fik navnet Hotel Klinten og blev hurtigt populært blandt især københavnske sommergæster.  Sidenhen blev Konference & Hotel Klinten etableret som kursussted for mere end 30 år siden og er den dag i dag meget mere end det; Klinten er et topmoderne kursus- og konference-sted, som kan matche ethvert behov inden for forskellige former for møde.

Christina S Høyer, Kommunikationsekspert: Vores digitale (arbejds)liv – faldgruber og fantastiske muligheder
Tager du mobilen med på toilettet? Har du en plan for, hvad du vil gøre, hvis den ringer? Alle på arbejdspladsen skal lære at jonglere mobiltelefon, laptop, sociale medier, tilstedeværelse, samarbejde og fokus – og opprioritere stilletid. Fakta, humor, gode historier og stof til eftertanke – båret af Christinas dybe interesse for mennesker, kommunikation og samarbejde. Måske bliver du inspireret til at forandre noget i din hverdag.

Christine Hærslev, Scent Expert: Relationskabende workshop
Sanserne skal i brug med denne workshop, som giver dig indsigt i, hvordan du kan bruge dufte til at påvirke og forandre din hverdag og dit brand. En duftworkshop er en fantastisk anledning til at skabe relationer på kryds og tværs alt imens, I får indsigt i, hvordan dufte kan anvendes til at understøtte den oplevelse og stemning, du ønsker at efterlade hos dine medarbejdere såvel som kunder/gæster.

Tony Evald Clausen: ”Forandring, forvandling og forhindringerne”
Tør du forandring? Hvad gør du for at forandre, og hvordan gør du? Hvad spænder ben for forandring? Er du tilfreds med, at det hele er “godt nok”, eller er du interesseret i forandring? Med Tony Evald Clausens oplæg opdager du, hvordan du frigør dit potentiale og vækster både menneskeligt og forretningsmæssigt. Kom og bliv inspireret!

Rune Green: “Om humor og forandringsparathed”
Med udgangspunkt i hans to populære foredrag ”Humor for Begyndere – og let øvede” og ”En for alle – og alle for sjov” fortæller Rune Green, hvilken betydning humor har for vores forandringsparathed. Med sin selvironiske, humoristiske og sprudlende personlighed vil Rune som altid give konkrete værktøjer til at bruge humor, når forandringer skal implementeres på arbejdspladsen. Bliv forbløffet over hvor stor indflydelse humor har på vores arbejdsliv. Hvis du tror, du ved, hvad der er at vide om humor – så kan du godt tro om igen. I hvert fald til du har hørt Rune Green.

Tilmelding
Arrangementet er gratis, og hvis du bliver forhindret skal du blot melde afbud på info@onedecision.dk senest dagen før. Vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr på kr. 200,- ved udeblivelse uden afbud. Det gør vi selvfølgelig for at sikre, at flest mulige får mulighed for at deltage i arrangementet.

Vi glæder os til at se dig

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!