Følg One Decision her:

Foredragsevent på Alsik Hotel & Spa

Foredragsevent på Alsik Hotel & Spa

Sammen med luksushotellet Alsik Hotel & Spa inviterer vi til foredragsevent.

Vi er rigtig glade for at præsentere Alsik som ny samarbejdspartner. Sammen med dem har vi glæden af at kunne invitere til hele tre foredrag og Alsiks sønderjyske kagebord. 

Brug en eftermiddag sammen med os i Alsiks luksuriøse rammer og få inspiration til kommende arrangementer. På dagen kan du opleve:

Casper Blom: “Just f*ing do it!”
Iværksætter som 12-årig og en inspirerende evne til at tænke ud af boksen og gå efter sine mål.
Læs mere om Casper Blom og foredraget her.

Rune Green: “Humor for begyndere og let øvede.”
En af landets absolut bedste foredragsholdere og et uundværligt indspark når det drejer sig om arbejdsglæde, trivsel og humor.
Læs mere om Rune Green og foredraget her. 

Mia Wagner: “Når en løvinde skifter retning”
Direktør for Freeway med mere end 25 selskaber og løvinde i det DR1’s populære tv-program “Løvens Hule”.
Læs mere om Mia Wagner og foredraget her. 

Om Alsik Hotel & Spa
Det smukke, nyåbnede Alsik i Sønderborg er et af Danmarks mest indbydende og spændende hoteller. Det smagfulde nordiske design er kendetegnet for hotellet, og de stilfulde, topmoderne værelser og suiter byder på udsigt over både Sønderborg og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark.

På hotellet venter en verden af oplevelser i luksuriøs, hyggelig og afslappet atmosfære. Alsik byder på et topmoderne møde- og konferenceområde på 1.500 m2, der kan skræddersys til ethvert behov, med 9 specialdesignede konference- og mødelokaler samt et eksklusivt boardroom. Alle lokaler har gulv-til-loft vinduer og en fantastisk udsigt ud over vandet, samt fremragende akustisk og integration af den nyeste IT- og underholdningsteknologi.

Alsik byder desuden på Danmarks største spa med mere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager. Sanserne kan endvidere forkæles med gastronomi i særklasse i Alsiks tre restauranter, der alle er udviklet og ledes af den anerkendte Masterchefkok Jesper Koch.
Læs mere om Alsik her. 

Dato
Vi har grundet Covid19 valgt at udskyde arrangementet. Ny dato bliver oplyst snarest muligt via vores nyhedsbrev, så bliv opdateret ved at tilmelde dig HER.
I forvejen tilmeldte gæster, vil alle modtage direkte besked pr. mail, om ny dato for afvikling.

Sted
Alsik Hotel & Spa, Nørre Havnegade 21-25, 6400 Sønderborg

Program
Kl. 13:00-14:00      Rundvisning
Kl. 14:00-14:15      Ankomst/registrering
Kl. 14:15-15:00      Foredrag med Rune Green
Kl. 15:00-15:30      Alsiks sønderjyske kagebord
Kl. 15:30-16:15      Foredrag med Casper Blom
Kl. 16:15-17:15      Foredrag med Mia Wagner
Kl. 17:15-                Rundvisning

Tilmelding
Du tilmelder dig ved at sende en mail med nedenstående oplysninger til alsik@alsik-hotel.dk.

Dit fulde navn
Virksomhedsnavn
Mobilnr.
Om du ønsker at deltage i rundvisning kl. 13.00 eller kl. 17.15.

Nyd Alsik lidt længere
Du kan nyde Alsik lidt længere og tilkøbe overnatning til en særlig pris i forbindelse med foredragseventet. Overnatning inkl. morgenmad og adgang til Alsik Spa & Fitness søndag d. 25. oktober (afventer ny dato) enkeltværelse kr. 795.- /dobbeltværelse kr. 895,- eller mandag d. 26. oktober (afventer ny dato) enkeltværelse kr. 895,-/dobbeltværelse kr. 995,-. Yderligere mulighed for tilkøb i forbindelse med overnatning er en lækker middag i en af Alsiks 3 restauranter og/eller forkæl jer selv i Danmarks største spa med mere end 60 behandlinger. Særprisen for overnatning gælder kun i forbindelse med foredragsevent med rundvisning.

Bemærk
Arrangementet er gratis og forbeholdt for dig, der arbejder med booking af møder, konferencer og foredrag.
Ved tilmelding til foredragseventet accepterer du, at vi må bruge billeder/video fra dagen og at blive kontaktet efterfølgende samt modtage nyhedsbrev fra hhv. Alsik Hotel & Spa og One Decision. Nyhedsbrevene kan naturligvis afmeldes til hver en tid. For yderligere information læs vores privatlivspolitik.

Hvis du bliver forhindret
Du skal blot melde afbud på info@onedecision.dk senest dagen før, såfremt du bliver forhindret i at deltage. Vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr på kr. 200,- ved udeblivelse uden afbud. Det gør vi selvfølgelig for at sikre, at flest mulige får mulighed for at deltage i arrangementet, som har et begrænset antal pladser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en hyggelig eftermiddag i godt selskab.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!