Følg One Decision her:

Invitation til foredragsevent

Invitation til foredragsevent

Oplev 3 forskellige foredragsholdere når vi inviterer til inspirationsarrangement i fantastiske rammer.

Sammen med vores gode samarbejdspartner LEGOLAND Hotel & Conference er vi glade for endnu engang at byde velkommen til et forrygende event med foredrag og en god middag. 

Det løber af stablen torsdag den 6. februar kl. 16.30 – 21.00. Som altid byder LEGOLAND Hotel & Conference på nogle af deres mange lækkerier, og du kan opleve ikke mindre end tre spændende foredragsholdere:

Tony Evald Clausen
Hvordan får man flere til at smide affald i skraldespanden? Hvorfor vil du nogle gange betale mere for en vare, end du plejer? Bliv indviet i nudging og adfærdspsykologi og forstå de principper, der påvirker os alle, når vi skal tage store og små beslutninger. Tony Evald Clausen er ekspert i menneskelig adfærd. Hør om de psykologiske principper bag nudging, som har indflydelse på, hvordan vi tager valg i hverdagen, og hvordan du selv kan bruge nudging.
Læs mere om Tony Evald Clausen og hans foredrag her. 

Jesper Vollmer
Jesper Vollmer var køkkenchef i kongehuset i 10 år. I 2015 blev han ramt af en kæmpe bølge under et hovedspring i Thailand. Han brækkede nakken og lå efterfølgende indlagt i 6 måneder til genoptræning på Center for Rygmarvskader. Jesper har opbygget Huset RÅ på Bornholm, og mange tror, at ulykken var årsagen til Jespers karriereskift fra Kongehuset. Kun få kender sandheden. Hør hans fortælling om hvordan han blev førstegangsiværksætter med et invaliderende traume som følgesvend, og hvordan han har ført sin drøm ud i livet, efter han blev ramt af sit livs største krise.
Læs mere om Jesper Vollmer og hans foredrag her.

Det er muligt at deltage allerede fra kl. 14.30. Her får du sammen med LEGOLAND Hotel & Conference og & Greenhat People mulighed for at teste 2-3 aktiviteter, som kan være relevante for jeres egne mødedeltagere i fremtiden. Samtidig får du indsigt i, hvor let det er som mødebooker at arrangere et skræddersyet event med jeres eget indhold.

Dato
Torsdag den 6. februar 2020

Sted
LEGOLAND® Hotel & Conference, Aastvej 10, 7190 Billund

Program
Kl. 14.30 – 16.30 Mulighed for at opleve LEGOLAND & Greenhat People
Kl. 16.30 – 16.45 Velkomst ved LEGOLAND Hotel & Conference og One Decision
Kl. 16.45 – 17.30 Foredrag med Pia Norup
Kl. 17.30 – 18.20 Foredrag med Tony Evald Clausen
Kl. 18.30 – 20.00 Middag: Køkkenchefen og team byder på en lækker middag
Kl. 20.00 – 21.00 Foredrag med Jesper Vollmer

Arrangementet er afviklet
Vil du med til vores næste foredragsevent? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.  

Bemærk
Arrangementet er gratis og forbeholdt for dig, der arbejder med booking af møder, konferencer og foredrag.
Ved tilmelding til foredragseventet accepterer du, at vi må bruge billeder/video fra dagen og at blive kontaktet efterfølgende samt modtage nyhedsbrev fra hhv. LEGOLAND Hotel & Conference, Greenhat People og One Decision. Nyhedsbrevene kan naturligvis afmeldes til hver en tid. For yderligere information læs vores privatlivspolitik.

Hvis du bliver forhindret
Du skal blot melde afbud på info@onedecision.dk senest dagen før, såfremt du bliver forhindret i at deltage. Vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr på kr. 200,- ved udeblivelse uden afbud. Det gør vi selvfølgelig for at sikre, at flest mulige får mulighed for at deltage i arrangementet, som har et begrænset antal pladser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en hyggelig eftermiddag og aften i godt selskab.

 

Se seneste nyt fra One Decision her

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!