Følg One Decision her:

Bliv inspireret i St. Tropez

Bliv inspireret i St. Tropez

Få inspiration til møder og firmaarrangementer i udlandet.

Kom med på en oplevelsesrig weekend til St. Tropez med masser af inspiration til arrangementer i udlandet. 

Planlægger du møder og firmaarrangementer i udlandet? Så sæt X i kalenderen fra torsdag den 23. april til søndag den 26. april 2020 og kom med Better Travel & Events og One Decision på en oplevelsesrig weekend ved den franske riviera.

I samarbejde med vores partnere i Frankrig, det legendariske 5-stjernede Hotel Byblos Palace, har vi den store fornøjelse at invitere dig på en luksustur med masser af inspiration i St. Tropez. Du kan forvente en weekend med et fantastisk program, som giver dig en forsmag på alle de mange muligheder, som St. Tropez byder på til dit firmaarrangement.

Alle services iht. programmet varetages af os. Din eneste omkostning er flybilletten, som bookes via os. Afrejse sker fra København. Det endelige program og flytider følger.

Opdatering: Turen er fuldt booket
Turen til St. Tropez i april 2020 er fuldt booket, men er du interesseret i besked om evt. kommende ture, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi ca. én gang om måneden udsender nyheder, invitationer, inspiration mv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. 

Arranger møder og events med ro i maven
Tillid og de bedste samarbejdspartnere er afgørende, når du som arrangør skal sikre, at dit arrangement ”klapper” og ønsker ro i maven fra start til slut. Det gælder naturligvis uanset, om du booker møder og events i Danmark eller i udlandet.

Better Travel & Events er en af vores foretrukne samarbejdspartnere, hvorfor vi glæder os over, at vi nu har mulighed at give dig, som booker udlandsture, en helt særlig oplevelse.

Se flere nyheder fra One Decision her.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!