Følg One Decision her:

Foredragsevent i Aarhus

Foredragsevent i Aarhus

Få inspiration til kommende møder og foredrag.

Vi byder på 3 spændende og meget forskellige foredrag, så du kan forvente mange gode, sjove og spændende input i dejlige rammer på Horisont Hotel & Konference.

Vi er glade for, at vi kan forkæle nuværende og kommende kunder med en invitation til foredragsevent i Aarhus i samarbejde med Horisont Hotel & Konference, det tidligere Koldkærgård.

Oplev tre spændende foredragsholdere

Peter Michael Oxholm Zigler: “Hvordan skaber man forretning i en digital tidsalder”
Da Peter Michael stiftede Autobutler, en af Danmarks største online-succeser, udfordrede han eksisterende forretningsmodeller og forfulgte de muligheder, som den digitale verden tilbyder. Få hans bud på hvordan man skaber innovation og forretning i en digital tidsalder, og hvordan man skaber værdi ved at vende trusler til muligheder. Læs mere om Peter Michael og hans foredrag her. 

Anette Baunhøj: “Service handler om mindset.. Sværere er det ikke”
Med mange års erfaring fra erhvervslivet er Anette en sand powerkvinde, som indgyder respekt og brænder for business. Hendes store erfaring med at få mennesker og teams til at fungere optimalt både mht. service og kommunikation vil uanset branche komme de fleste til gode. Læs mere om Anette og hendes foredrag her. 

Rune Green: “En for alle – og alle for sjov”
Vi er ikke i tvivl: Rune er en af landets absolut bedste foredragsholdere indenfor arbejdsglæde. Han ved om nogen, hvordan man bruger humor til at styrke relationer på arbejdspladsen og dermed øger arbejdsglæden. Glæd dig til sjove og brugbare input til hvordan du gør din arbejdsdag sjovere ved bevidst brug af humor. Læs mere om Rune og hans foredrag her. 

Dato
Tirsdag den 2. april 2019

Sted
Horisont Hotel & Konference, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus

Program
Kl. 15.00-15.30 Ankomst, rundvisning og forfriskning
Kl. 15.30-15.40 Velkomst v/Mikkel Kroustrup, Horisont Hotel & Konference og Malene von Kiær, One Decision
Kl. 15.40-16.30 Foredrag med Peter Michael Oxholm Zigler
Kl. 16.30-17.15 Foredrag med Anette Baunhøj
Kl. 17.15-17.45 Pause med forfriskninger
Kl. 17.45-18.30 Foredrag med Rune Green
Kl. 18.30-18.35 Tak for i dag

Tilmeld dig arrangementet her

 

Bemærk
Arrangementet er gratis og forbeholdt for dig, der arbejder med booking af møder og konferencer samt foredrag.

Ved tilmelding til foredragseventet accepterer du, at vi må bruge billeder taget på dagen og at blive kontaktet efter eventet samt modtage nyhedsbrev fra hhv. Horisont Hotel & Konference og One Decison. Nyhedsbrevene kan naturligvis afmeldes til hver en tid. For yderligere information læs vores privatlivspolitik.

Hvis du bliver forhindret
Du skal blot melde afbud på info@onedecision.dk senest dagen før, såfremt du bliver forhindret i at deltage. Vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr på kr. 200,- ved udeblivelse uden afbud. Det gør vi selvfølgelig for at sikre, at flest mulige får mulighed for at deltage i arrangementet, som har et begrænset antal pladser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en hyggelig og inspirerende eftermiddag i godt selskab.

 

Vi er nomineret som Årets Bedste Foredragsbureau 2019

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!