Følg One Decision her:

Invitation til foredragsevent – Comwell Køge Strand

Invitation til foredragsevent – Comwell Køge Strand

Vi forkæler nuværende og kommende kunder med en invitation til foredragsevent i samarbejde med Comwell Køge Strand.

Udover lækre rammer byder vi på 3 givende og meget forskellige foredrag.

Du kan forvente at tage både sjove og spændende input med dig hjem samt masser af inspiration til kommende arrangementer naturligvis.

Oplev hele tre spændende foredrag

Anette Baunhøj
Med mange års erfaring fra erhvervslivet er Anette en sand powerkvinde, som indgyder respekt og brænder for business. Hendes store erfaring med at få mennesker og teams til at fungere optimalt både mht. service og kommunikation kommer de fleste til gode. Læs mere om Anette her. 

Gitte Salling
Gitte går sine egne veje med en “det kan jeg sagtens”-attitude a la Pippi. Hun inspirerer til at tro på sig selv og gå efter det, man gerne vil – til at leve sin passion. Hun har været selvstændig, siden hun var ganske ung, og kodeordene for hendes vej til succes er: Passion og energi fremfor strategi. Læs mere om Gitte her.

Lars Brygmann
Udover at være en knalddygtig skuespiller med skøn humor går Lars ikke af vejen for en udfordring – som fx da krydsede Nordøstgrønland sammen med 9 skadede krigsveteraner. Turen bød på en indædt kamp mod både naturen og egne grænser, men også på fantastiske oplevelser og mange ting blev sat i perspektiv. Læs mere om Lars her. 

Dato
Onsdag den 5. september 2018

Sted
Comwell Køge Strand, Strandvejen 111, 4600 Køge

Program
Kl. 08.30 – 09.00 Kaffe & croissant
Kl. 09.00 – 09.15 Velkomst Comwell/One Decision
Kl. 09.15 – 10.00 Anette Baunhøj
Kl. 10.00 – 10.45 Gitte Salling
Kl. 10.45 – 11.15 Forfriskning, netværk og rundvisning
Kl. 11.15 – 12.00 Lars Brygmann
Kl. 12.00 – 12.05 Afrunding og forfriskning til hjemturen

Bemærk
Der er et begrænset antal pladser til arrangementet, som er gratis og forbeholdt for dig, der arbejder med booking af møder og konferencer samt foredrag.

Hvis du bliver forhindret, skal du blot melde afbud på info@onedecision.dk senest dagen før. Vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr på kr. 200,- ved udeblivelse uden afbud. Det gør vi selvfølgelig for at sikre, at flest mulige får mulighed for at deltage i arrangementet.

Ved tilmelding til foredragseventet accepterer du, at vi må bruge billeder taget på dagen og at blive kontaktet efter eventet samt modtage nyhedsbrev fra hhv. One Decision og Comwell. Nyhedsbrevene kan naturligvis afmeldes til hver en tid. For yderligere information læs vores privatlivspolitik.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en hyggelig og inspirerende dag i godt selskab.

Eventet er afviklet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her hvis du vil modtage invitationer til kommende events

Se nyheder fra One Decision her. 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!