Følg One Decision her:

Invitation: Inspirationsevent på LEGOLAND Hotel & Conference

Invitation: Inspirationsevent på LEGOLAND Hotel & Conference

Få inspiration til kommende møder og foredrag

Vi er glade for, at vi endnu engang kan forkæle med en invitation til Inspirationsevent i samarbejde med LEGOLAND Hotel & Conference.

Oplev fire spændende og meget forskellige foredrag med masser af sjove og spændende input og nyd en lækker middag i de flotte rammer.

Dato
Tirsdag den 24. januar 2023

Sted
LEGOLAND Hotel & Conference, Aastvej 10, 7190 Billund

Bemærk: Der er et begrænset antal pladser, og arrangementet er forbeholdt for dig, der arbejder med booking af møder og konferencer samt foredrag.

Program:

Kl. 15.00 – 15.45 Mulighed for rundvisning

Kl. 15.45 – 16.00 Velkomst ved LEGOLAND® Hotel & Conference og One Decision

Kl. 16.00 – 16.45 Foredrag med Anne Stampe Olesen
Kl. 16.45 – 17.30 Foredrag med Sara Lygum
Kl. 17.30 – 18.20 Foredrag med Julie Lindegaard

Kl. 18.30 – 19.50 Middag: Køkkenchefen og team byder på en lækker middag

Kl. 20.00 – 21.00 Foredrag med Flemming Dybbøl

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en hyggelig og inspirerende dag krydret med godt selskab og lækker forplejning.

Tilmeld dig allerede nu, så du kan begynde at glæde dig – det gør vi i hvert fald.

Tilmeld Inspirationsevent 24/1 2023

 

Fire foredrag med masser af inspiration og læring

 

Anne Stampe Olesen

Anne Stampe Olesen er ny løvinde i Løvens Hule og medstifter af Nordic Female Founders, som arbejder for at styrke kvinder og kvinders position i dansk erhverv. I sine år som COO i Freeway-koncernen arbejdede hun tæt sammen med Mia Wagner, og i 2020 stiftede de sammen Nordic Female Founders.

Anne brænder for startups, og hun har gennem sine år i branchen talt med mere end 500 af slagsen. Det er hende, der sammen med Mia Wagner afgør, hvor der skal investeres, og hvordan virksomhederne skal skaleres. Det er især B2C e-com markedet, hun har arbejder med. Hun er kendt for sin store faglighed særligt inden for pre-seed investeringer, herunder pitch, finansieringsformer, værdiansættelser, due diligence, efterfølgende afrapportering mm. Hun elsker struktur, hvor hun mener 80% af energien i succesfulde virksomheder skal ligge, og de resterende 20% skal være i kreativitet og forretningsudvikling.

Et foredrag med Anne Stampe Olesen sprudler af god energi og en masse værdifuld information. Hun har om nogen fingeren på pulsen på dansk iværksætteri, og hvad der trender.

Hendes mantra er: Det er ikke de store, som vinder over de små. Det er de hurtige, som vinder over de langsomme.

Sara Lygum

Du kender nok Sara Lygum fra TV-programmet “Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed”, men nu kan du også booke Sara til foredrag. Hendes fantastiske imødekommende personlighed oplever du også til foredraget. Uhøjtidelig, velforberedt og med plads til mange gode grin og ikke mindst glimt i øjet får Sara givet deltagerne noget at tænke over.

Det populære foredrag er for alle, som er nysgerrige på, hvordan vi mennesker tænker og agerer i forhold til valg af bolig. Og ikke mindst, hvordan vores vaner kan spænde ben for os.

Sara Lygum er uddannet ejendomsmægler, har tidligere stået i spidsen for fem butikker, og er i dag kendt som vært på “Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” på TV2 gennem hele 13 sæsoner. Hendes store indsigt i bolig­markedet og viden om danskernes hjem er baggrund for Saras foredrag om vaner gene­relt og i forhold til vores hjem – og hvordan man bryder dem.

 

Julie Lindegaard

Har du lagt mærke til, at nogle virksomheder og brands virkelig er dygtige til at bruge medierne til at bringe positive historier? Historier, der hjælper deres brand som arbejdsgiver, som er med til at tiltrække nye medarbejdere, øge salget, og gøre medarbejderne stolte af deres arbejdsplads?

Julie Lindegaard har mere end 20 års erfaring med kommunikation, medier og PR. Hun har en baggrund som bl.a. radiovært i DR og kommunikations- og salgschef på Odense Teater.

I dette foredrag klæder Julie Lindegaard dig på til at finde de gode historier i din organisation, lære at sætte dagsorden i medierne og skabe synlige resultater via medieomtale. Du får masser af værdifuld inspiration og konkrete værktøjer til at arbejde strategisk med din synlighed i medierne, som du kan implementere omgående i dit arbejde.

Flemming Dybbøl

Flemming Dybbøl er Major Appeal Director i Børns Vilkår og bestyrelsesmedlem for SMUKFEST i Skanderborg.

Med Rock´n´Roll som metafor for ledelse og samarbejde vil Flemming give et bud på, hvordan man holder sig selv og en organisation kreativ, hvorfor det ikke altid er de bedste, der vinder, hvorfor man ikke bare må, men skal gå til grænsen en gang i mellem –  og ikke mindst, hvad det alt sammen har med hinanden at gøre?

Flemming elsker deadlines, fejl, fiaskoer, dumme udtalelser, barnlighed og leg. På denne keynote vil han dele ud af sine festivallæring gennem 40 år med både fremgang og succes – og det hele krydres med sjove data og anekdoter fra kulturen og festivalens verden.

Vi glæder os meget til at se jer til en festlig dag i Billund!

 

Du er velkommen på vores nyhedsbrev, hvis du ønsker invitationer til kommende events:

Tilmeld nyhedsbrev

 

Se seneste nyt fra One Decision her

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!