Følg One Decision her:

Iværksætterturen med Casper Blom

Iværksætterturen med Casper Blom

For 7. år i træk tager Casper Blom på Iværksætterturen for at inspirere børn og unge.

Formålet med turen er at motivere børn og unge på skoler i hele landet til at gå efter det, de drømmer om

Idéen til Iværksætterturen opstod, da Casper besluttede sig for at gøre en indsats for at få mere iværksætteri på skoleskemaet. Han var selv lige gået ud af handelsskolen og træt af, at han ikke havde lært nok om iværksætteri. Det ville han lave om på, så han har de sidste 5 år revet nogle uger ud af kalenderen, hvor han tager rundt i hele landet og holder foredrag om iværksætteri.

Iværksætter som 12-årig
Casper Blom fandt i en alder af bare 12 år på at sælge brugte golfbolde – en idé som endte med at blive til en millionforretning. Casper fortæller sin medrivende og sjove historie om eventyret med golfboldene, og om hvor han er den dag i dag. Casper giver desuden gode råd, hvis man selv har en iværksætter i maven, og han har selskab af en anden iværksætter, som også fortæller sin iværksætterhistorie.

Iværksætterturen 2018
Dette års Iværksættertur foregår den 26. marts – 13. april, og der er stadig mulighed for at få besøg af Casper. Kontakt os hvis du vil høre mere om Iværksætterturen og Casper Blom. 

På trods af sine blot 25 år er Casper allerede en yderst succesfuld erhvervsmand med mange forretninger på CV’et og en virkelig dygtig foredragsholder.

Læs mere om Casper Blom her.

Læs mere om Iværksætterturen her. 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!