Følg One Decision her:

Foredrag for unge: Iværksætterturen

Foredrag for unge: Iværksætterturen

Casper Blom og andre unge iværksættere kickstarter skoleåret

Formålet med Iværksætterturen er at motivere unge på skoler i hele landet til at gå efter det, de drømmer om

Iværksætter som 12-årig
Casper fandt i en alder af bare 12 år på at sælge brugte golfbolde – en idé som endte med at blive til en millionforretning. Casper fortæller sin inspirerende og sjove historie om eventyret med golfboldene, og om hvor han er den dag i dag. Han giver desuden gode råd, hvis man selv har en iværksætter i maven og har selskab af en anden ung iværksætter, som også fortæller sin historie.

Omdrejningspunktet for foredraget er således iværksætteri, men det inspirerer enhver, som har en drøm om noget, de gerne vil opnå.

Kickstart af skoleåret og pep talk før eksamen
Udover kick start af skoleåret i september måned holder de unge iværksættere foredrag igen i marts 2019. En perfekt pep talk mod slutningen af skoleåret.

Kick start af skoleåret: Den 10. – 14. september 2018

Pep talk før afslutning af skoleåret: Den 18. – 22. marts 2019.

Baggrund for Iværksætterturen
Idéen til Iværksætterturen opstod, da Casper besluttede sig for at gøre en indsats for at få mere iværksætteri på skoleskemaet. Han var selv lige gået ud af handelsskolen og træt af, at han ikke havde lært nok om iværksætteri. Det ville han lave om på, så han har de sidste år revet nogle uger ud af kalenderen, hvor han tager rundt i hele landet og holder foredrag om iværksætteri.

Kontakt os hvis du vil høre mere om Iværksætterturen og Casper Blom. 

På trods af sine blot 25 år er Casper allerede en yderst succesfuld erhvervsmand med mange forretninger på CV’et og en virkelig dygtig foredragsholder.

Læs mere om Casper Blom her. Læs mere om Iværksætterturen her. 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!