Følg One Decision her:

Jacob Risgaard – ny løve i Løvens Hule

Jacob Risgaard – ny løve i Løvens Hule

Udover at være direktør og foredragsholder kan Jacob Risgaard nu også skrive “Løve” på visitkortet.

Når sæson 5 af Løvens Hule løber over skærmen i vinteren 2020, tager Jacob Risgaard over for Christian Stadil som en af de 5 løver.

Det lå ellers ikke i kortene, at Jacob skulle være virksomhedsejer og foredragsholder – eller løve for den sags skyld. Han var nemlig lidt af en rod i skoletiden, men han var heldig at møde nogle mennesker, som troede på ham.

Det gjorde, at han fik vendt kursen og smag for at lave forretninger, og lidt efter lidt blev investeringer til solide forretninger. Som løve ser Jacob frem til at kunne give noget tilbage og selv være med til at hjælpe andre iværksættere på rette vej.

I One Decision er vi ikke i tvivl om, at Jacob er et godt match til programmet. Vi kender ham som en yderst populær foredragsholder med masser af god energi og humor, og sammen med hans solide erfaring med investeringer kommer han til at bidrage positivt til det populære iværksætter-program på DR1.

Læs mere om Jacob Risgaard og hans foredrag her. 

Foredrag i hele landet
Jacob holder masser af foredrag i hele landet året rundt. Se listen med foredrag her.

Mød flere løver
Jacob Risgaard er ikke den eneste løve, der holder foredrag. Det gør Mia Wagner og Jesper Buch også. Husk også at vi kan formidle foredrag med stort set alle, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt os her.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!