Følg One Decision her:

Kickass tour: Åbne foredrag med Jesper Buch

Kickass tour: Åbne foredrag med Jesper Buch

Jesper Buch tager på den sidste Kickass Tour i hele landet

Har du endnu ikke oplevet Jesper Buch, eller vil du gerne høre hans foredrag igen, så er det sidste udkald. Jesper holder nemlig de sidste åbne foredrag på turen rundt i hele landet.

Gå ikke glip af det inspirerende foredrag og få et ordentligt spark bagi, når Jesper tager på tur. Du vil helt sikkert gå fra derfra med en fornyet energi og arbejdsglæde, et gå-på-mod uden lige og en tro på, at du også kan det, du vil!

Tjek listen med datoer og steder og find et foredrag i nærheden af dig. Vi forventer udsolgt til alle foredrag så vent ikke for længe – og du kan godt begynde at glæde dig allerede.

Til alle foredrag vil der være mulighed for at købe Jesper Buchs bog og få autograf samt tage billeder. De fleste steder, bl.a. på Scandic, vil der desuden være mulighed for at tilkøbe mad.

Se datoer og køb billet her til et foredrag i nærheden af dig

Læs mere om Jesper Buch og hans foredrag her. 

“Et foredrag med Jesper Buch er meget mere end et foredrag. Det er et solidt spark i rumpen!
Sjældent har jeg efterfølgende tænkt så meget, og bedst af alt – taget initiativ til at lave noget nyt / ændringer – for hvorfor vente?
Mikkel Kroustrup, Hoteldirektør – Koldkærgård

 

“Jesper Buch fastholdt 750 elever fra IBC Kolding i en time, hvor de glemte alt om deres Smartphones. Eleverne sugede Jespers imponerende iværksætterhistorie til sig.
Foredraget KICK-ASS fra kælder til milliard blev leveret hudløst ærligt, med good guys, bad guys, fejltrin og ikke mindst sejre.
En succeshistorie leveret i øjenhøjde, fyldt med masser af inspiration og motivation krydret med gode råd og ikke mindst nogle af Jespers egne værdier/leveregler.”
Charlotte Stensgaard, Lektor og Koordinator – IBC Kolding

Flere foredrag om iværksætteri – Oplev Jacob Risgaard fra programserien “365 dage til succes”

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!