Følg One Decision her:

Kurser og workshops

Kurser og workshops

Adfærdsekspert Tony Evald Clausen deler ud af sin viden.

Kurser for såvel virksomheder som enkeltpersoner om blandt andet salgsledelse og intelligent opmærksomhed.

Det er muligt at tilmelde sig de åbne kurser som enkeltperson, og Tony afholder ligeledes lukkede kurser for jeres virksomhed eller arbejdsplads efter forespørgsel.

Om Tony Evald Clausen
Adfærdsekspert Tony Evald Clausen er også kendt som MenneskeKenderen, og det er ikke uden grund. Han ved nemlig både hvad, hvorfor og hvordan vi tænker.

Udover kurser og workshops holder Tony ligeledes foredrag om blandt andet nudging, konfliktforbyggelse og kommunikation. Læs mere om adfærdsekspert Tony Evald Clausen og hans foredrag her.

Han kan også bookes til kortere workshops, og vi skræddersyr gerne efter ønske. Nedenstående datoer er for de åbne kurser. Kontakt os her for andre ønsker.

 

INTELLIGENT OPMÆRKSOMHED

Investerer 4 dage af dit liv og bliv en bedre menneskekender!

Intelligent Opmærksomhed Camp er 4 intense dage i adfærds-, transaktions- og dybde-psykologiens tegn. Du får værktøjer og metoder til at udvikle din intelligente opmærksomhed og få dit fulde menneskekender-potentiale frem.

Intelligent Opmærksomhed er:

– Igennem opmærksomhed at forstå, indse og begribe egne og andres følelser, adfærd og handlinger, samt at kunne årsagsefterforske effektivt på disse
– Resultatet af intelligent opmærksomhed skal være at kunne fastholde egen lykke og give andre friheden til, ad egne veje, at blive intelligent opmærksomme på deres følelser, adfærd og handlinger
– Intelligent opmærksomhed i højeste potens er at kunne gennemskue, forebygge, håndtere og melde sig ud af følelsesmæssige dramatiske optrin og være i balance med sig selv og omverdenen

Du bliver introduceret for metoderne, du så i tv-serien “Lie to me”. Sammen med certificerede undervisere træner du dine evner til at efterforske følelser i ansigt, krop og stemmen samt i at spotte mikromimik.

Du opdager, hvad følelsernes intelligens er, hvordan du udvikler den og bruger den i din interaktion med verden. Dit vigtigste værktøj er din opmærksomhed på egne følelser. Til at hjælpe dig får du også din egen emotionelle intelligens kvotient-analyse, som også bliver tilbagelæst til dig efter uddannelsen.

Du bliver en del af en eksklusiv gruppe af deltagere, som sammen går på opdagelse i Stephen Karpmans dramatrekant: offer, redder og bøddel-roller og opdager, hvad din primære drama-rolle er. Du får de mentale værktøjer til at gøre dig fri af rollerne og træde ind i væren-tilstanden.

Alt bliver sat sammen med dybdepsykologi, neurovidenskab og empirisk psykologisk viden om menneskelig adfærd – for at aktivere din indre MenneskeKender og sætte dig i stand til langt bedre at fornemme situationer og mennesker.

Dato: 23. – 26. november 2020 eller 15. – 18 november 2021
Sted: Hotel Vejle Fjord
Investering: Kr. 25.000 ekskl. moms for 4 dage og 3 nætter

Har du spørgsmål så kontakt os på tlf. 3161 1700 eller info@onedecision.dk.

Tony Evald Clausen

Adfærdsekspert Tony Evald Clausen – læs mere her

 

SALGSLEDELSE – En rejse i dig, ledelse og ledelse af salg og sælgere

Pilot i SalgsLedelse er en uddannelse, der udfordrer dig, dine holdninger og din selvindsigt i forhold til både ledelse og salg. Du er i gang fra 8:30 til 22:00 hver dag (den sidste dag slutter vi dog kl. 16:30). Før du boarder, er der 2-3 timers pre-flight e-læringsundervisning, og du kan forvente ca. 1 times forberedelse mellem hver dag.

Du skal kun vælge Pilot i SalgsLedelse, hvis du er åben for at flyve ud på en udfordrende tur i dig selv som leder, dine holdninger til ledelse, og hvis du har et oprigtigt ønske om udvikling af din salgsledelse – ellers skal du spare din tid og energi.

I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. Det er der i praksis!

Vi forholder os kun til, hvad der reelt og beviseligt virker i Salgsledelse. Abstrakte teorier og modeller er bevidst fravalgt til fordel for konkret praksis, der har bevist sit værd ude i den konsekvente og nådesløse (salgs)virkelighed.

Du møder ligesindede ledere. Sammen flyver I ud i de metoder og teknikker, der har en enorm indflydelse på ledelse af salg og sælgere.

Dine undervisere kender din virkelighed – de har selv været der og har lagt skuldre og ører til mangt og meget fra både medarbejdere og topledelse. Vores erfaring bliver til din erkendelse og indsigt.

Efter de 4 dage og 3 aftener er din fysiske og mentale værktøjskasse proppet med ny viden, nye værktøjer og især nye (selv)indsigter i ledelsen af salget.

Efter de 4 dage er du Pilot I Salgsledelse og meget klogere på dig selv og salgsledelse.

Dato: 28. september – 1. oktober 2020 eller 27. – 30. september 2021
Sted: Hotel Vejle Fjord
Investering: Kr. 25.000 + moms for 4 fulde dage, ophold, materialer mm.

Kontakt os her og hør nærmere. 

 

Tony Evald Clausen

Lær om menneskelig adfærd – Tony Evald Clausen

OPDAG HVORDAN DU VURDERER TROVÆRDIGHED OG BEDRAG

Før du kan læse andre, skal du læse dig selv: Mærke dine følelser og opdage, hvordan de manifesteres i dig. Når du ved, hvor du slutter, kan du langt bedre se, hvor andre begynder.

Bliv langt skarpere til at detektere troværdighed og bedrag. Få den grundlæggende viden til at aflæse andre. Tænk på fordelene du får i salgs-, forhandlings- og forretningssituationer.

Få indsigt i myter og fakta om sandhed og bedrag. Din menneskelæser-uddannelse bygger udelukkende på videnskab og veldokumenteret empiri.

Aflæs usagte følelser i andre. Brug effektivt efterforskende spørgsmål i din søgen efter sandhed og bedrag.

Benyt de samme metoder og teknikker som de bedste sælgere, topforhandlere, politiet, sikkerheds- og efterretningstjenester i indland og udland.

Du mærker forskellen med det samme.

– Lær metoder til at se troværdighed og bedrag
– Bliv bedre til at spotte følelser i dig selv og andre
– Mikromimik-træning
– Stå stærkere i salgs- og forhandlingssituationer
– Styrk og dyrk din indre menneskekender
– Opdag hvordan du vurderer troværdighed og bedrag

Dato: 27. – 28. august 2020 eller 17. – 18. marts 2021
Sted: Hotel Vejle Fjord
Investering: Kr. 7.500 + moms for 2 fulde dage og 1 nat

Få mere at vide – kontakt os på tlf. 3161 1700 eller info@onedecision.dk.


BOOT CAMP – 4 intense dage i salgets virkelighed

Forstå dig selv og salgets virkelighed. Du får over 47 lektioner i de vigtigste tekniske og mentale værktøjer i faget og håndværket salg. Uddannelsen er målrettet enhver sælger uanset branche.

Boot Camp er uddannelse i jetjager format. Du kommer højt, langt og med masser af mentale G-kræfter i spil. Du er i gang fra 8:30 til 22:00 hver dag (torsdag slutter vi dog kl. 16:00). Før du boarder Boot Camper der ca. 2-3 timers pre-fligt e-læringsundervisning, og du kan forvente ca. 1 times forberedelse mellem hver dag.

Invester i dig selv og dit salg og bliv Pilot i Salg.

Dato: 31. august – 3. september 2020 eller 25. – 28. januar 2021 eller 14. –  17. januar 2021
Sted: Hotel Vejle Fjord
Investering: Kr. 19.500 + moms for 4 fulde dage, ophold, materialer mm.

Kontakt os her og hør nærmere.

Tony Evald Clausen er også kendt som MenneskeKenderen.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!