Følg One Decision her:

LinkedIn workshop

LinkedIn workshop

Få mest ud af LinkedIn. Lær hvad, hvordan og hvorfor.

Hver måned afholder vi åbne LinkedIn-kurser med maksimalt 6 deltagere pr. hold. Få styr på hvordan du bruger LinkedIn til at sælge og markedsføre dig selv og din virksomhed.

På dette heldagskursus lærer du alt om de forskellige elementer i social selling-metodikken, og hvordan du helt konkret kan bruge social selling i dine daglige salgs- og markedsføringsindsatser, uanset om du er enkeltmandsvirksomhed eller en del af en større organisation.

Kurset afholder vi sammen med vores samarbejdspartner og foredragsholder social selling-specialist og LinkedIn-ekspert, Leif Carlsen, og hans partner i Social Selling Company, Eva Sachse.

Derfor skal du deltage
Er det svært at komme igennem på telefonen til potentielle kunder og at få et indledende møde med en beslutningstager? Måske handler snakken hurtigt bare om prisen, fordi kunden ikke ved nok om din reelle ekspertise og det, som ligger bag din virksomhed?

Hvis du oplever noget af dette, så er det ikke fordi, at du er blevet dårligere til at sælge. Det handler i stedet om, at købsprocessen er under stor forandring, og at kunderne ændrer den måde, som de søger, evaluerer og beslutter på, når der skal vælges leverandør.

Den store ændring kræver, at salgsprocessen tilrettes, så den i størst mulig grad matcher købsprocessen, og netop dette er omdrejningspunkt for workshoppen.

Det får du med hjem
Du får en solid indføring i social selling således, at du kan bruge denne metodik til at optimere dine egne salgs- og markedsføringsinitiativer. Dvs. du får opbygget konkret viden og kompetencer i, hvordan du kan bruge social selling og LinkedIn til salg, relationsudvikling, markedsføring m.m.

Dagen består bl.a. af inspirationsforedrag og hands on-træning, så du er rustet til at bruge LinkedIn aktivt, når du kommer hjem.

Instruktører på workshoppen
Du får glæde af to yderst kompetente instruktører, som i løbet af dagen deler ud af al deres viden: Leif Carlsen, passioneret social selling-specialist og LinkedIn-ekspert, og Eva Sachse, social selling-specialist. Der er også mulighed for en-til-en sparring i pauserne, hvis du har brug for at få vendt en specifik problemstilling.

Dato
Kurset udbydes hver måned. Se alle datoer på denne side. 

Tid
Kl. 10.00 – 16.00

Sted
Social Selling Company, Brønsholmvej 26, 2980 Kokkedal (gratis parkering lige udenfor)

Pris

Pris kr. 3.995 + moms pr. deltager.

Prisen er inklusiv forplejning (morgenmad, frokost, kaffe, te og kage i pauserne).

Læs mere og tilmeld dig LinkedIn-workshoppen her.

Leif Carlsen - One Decision

Leif Carlsen kan bookes til mange forskellige kurser og foredrag indenfor social selling, content, mødebooking, salgs boost mm. Oplagt til såvel leder-, medarbejder- og salgsteams, som trænger til et løft i den rigtige retning. Læs mere her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!