Følg One Decision her:

Live interview med Jesper Buch

Live interview med Jesper Buch

Jesper Buch har åbnet op for sin kalender. Det bliver i en helt ny form, nemlig en virtuel en af slagsen, som passer godt ind i vores tid.

Live fra et studie i København vil Jesper lade sig interviewe og udfordre af journalist Lotte Thor, som samtidig vil tage imod spørgsmål fra seerne.

Lotte Thor vil på forhånd have afstemt vinkel med dig som kunde, og dine kollegaer og gæster vil via et link, få adgang til denne live-session, hvor de også vil have mulighed for at stille Jesper Buch spørgsmål.

Vi tør godt love, at Jesper som altid vil være skarp og inspirerende og Lotte vil helt sikkert få lidt mere ud af Jesper, end han normalt deler. Vi glæder os til at se, hvordan Jesper i en ny form vil kunne bidrage med den enorme viden han har indenfor virksomhedsdrift, investeringer, produktudvikling, branding mv.

Skyd 2021 i gang med et brag, og book Jesper Buch til at kick-starte et år, som vi alle ser frem til.

60 min – live i virtuelt studie i København. Interviewet formidles som en samlet pakke, dvs. inklusive Jesper Buch, Lotte Thor, studie og link til livestreaming.

 

Spørg på Jesper Buch

 

Læs mere om Jesper Buch her

 

Lotte ThorLotte Thor Høgsberg journalist og tidl. Studievært

Med Lottes mange års erfaring fra TV og især live-tv, har hun speciale i formidling og interviews, hvor hun formår at få sine interviewpersoner og publikum til at føle sig i godt selskab. Lotte Thor er energisk, sympatisk og utrolig sikker i sin tilgang og er et stærkt og sikkert kort. Med sine mange år i tv-branchen fra livsstil, sport og nyheder har hun prøvet det meste, ikke mindst har Lotte været i spidsen for nogen af de største TV-begivenheder og kendte programmer på TV2, TV3 og DR.

Derudover er Lotte Thor kendt for at deltage i flere tv-shows og fast panel på radioens P1. I Lotte Thor Høgsberg vil I opleve en utrolig velfunderet, velforberedt og nærværende interviewer.

 

Agenda GroupI samarbejde med Agenda Group

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!