Følg One Decision her:

Mark O. Madsen som foredragsholder

Mark O. Madsen som foredragsholder

NYHED: Nu kan du opleve den tidligere olympiske bryder og MMA kæmper Mark O. Madsen som foredragsholder!

Han har brugt 25 år af sit liv i elitesport. Han er den første dansker til at kvalificere sig til 3 olympiske lege i disciplinen brydning. Han har hevet utallige medaljer hjem i både OL, VM, EM og har ligget nummer 1. plads på verdensranglisten.

Men efter en imponerende karriere valgte Mark O. Madsen som 34-årig at indstille sin karriere som bryder og skifte spor.
Nu skulle der ske noget nyt…

Selvom alle omkring ham sagde, at det var umuligt – og at han var blevet for gammel – var han fast besluttet.

Mark ville prøve kræfter med kampsporten Mixed Martial Arts (MMA) – en gigantisk sportsbegivenhed i USA. Her foregår kampen i et ottekantet bur, med langt flere gråzoner, og Mark skulle lære alt fra bunden. Men det skulle ikke stoppe ham… Tværtimod.

På under to år kæmpede han sig hele vejen til USA og kvalificerede sig i den ultimative liga inden for kampsport: Ultimate Fighting Championship (UFC).

Book Mark O. Madsen som foredragsholder til din næste motivationsdag, teamevent, kundemøde eller konference!

Glæd dig til en fortælling om en eliteatlets kamp om det uopnåelige, om viljestyrke og benhårdt arbejde for at nå målet. Motivation, arbejdsglæde og inspiration er kodeordene for denne unikke foredragsoplevelse med en ener i dansk elitesport. 

Læs mere om Mark O. Madsen

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!