Følg One Decision her:

Mød julen sammen med Rune Green

Mød julen sammen med Rune Green

Julearrangement med Rune Green. En oplagt mulighed for at samle tropperne til årets julehygge.

Oplev Rune Green og foredraget ”En for alle – og alle for sjov” til åbent julearrangement den 13. december i København. Det bliver både sjovt, hyggeligt og lærerigt.

Julen er en tid, hvor vi skal være sammen med en masse mennesker, og det kan være rart med et tip eller to til, hvordan vi styrker relationer, og hvordan vi lærer at tage lidt mere humoristisk på udfordringerne.

Rune Green sætter fokus på, hvordan du kan bruge humor til at styrke den sociale kapital og dine relationer til kollegaer, kunder, patienter etc. Det gør han på sin helt egen skarpe, lune og selvironiske måde ved at kombinere sjove og relevante historier med en enkelt øvelse eller to, som vil få medarbejderen til at grine lidt mere af sig selv. Hvis du tror, du ved, hvad der er at vide om humor – så kan du godt tro om igen. I hvert fald indtil du har taget imod Runes humor-tips til gode relationer.

Julearrangement – men ikke kun for sjov
Arrangementet er målrettet til jer, som ønsker et underholdende oplæg med brugbare budskaber til hverdagen og til at ønske god jul på.
Oplagt til mindre virksomheder og netværk som ikke selv har mulighed for at booke et foredrag med Rune.

Dato: Fredag den 13. december 2019
Tid: Kl. 17.00 – 18.00
Sted: MBK, Pilestræde 61, 1112 København
Pris: Kr. 135 + gebyr

 

Køb billet til arrangementet her

 

Om humorekspert Rune Green
Rune Green ved alt om humorens virkemidler, og de uendelig mange positive tilbagemeldinger taler deres eget tydelige sprog: Rune er en af landets absolut bedste foredragsholdere indenfor humor og arbejdsglæde.

Han ved om nogen, hvordan man bruger humor til at håndtere både små og store frustrationer i dagligdagen, og han er fantastisk til at formidle det.

Hør hvordan arbejdsdagen bliver sjovere ved bevidst brug af humor, når Rune deler ud af sin humor-værktøjskasse. Han kan finde det sjove i enhver situation og overrasker med pointer, som du ikke så komme. Rune har i 25 år arbejdet med humor på alle tænkelige måder og deler ud af sin store viden som en særdeles morsom foredragsholder, formidler og konsulent. Rune holder flere forskellige foredrag med humor som omdrejningspunkt. Oplagt hvis du skal bruge et fagligt oplæg, som også er sjovt.

Læs mere om Rune Green og hans foredrag her

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!