Følg One Decision her:

Få den bedste møde- og eventarrangør

Få den bedste møde- og eventarrangør

Spar ressourcer med den rette ekspertise indenfor planlægning og afvikling af møder og events.

Vi er behjælpelige med alt fra A-Z, når du eller din virksomhed mangler ressourcer til at sikre et succesfuldt arrangement. Det være sig alt fra medarbejderdage, strategi- og årsmøder til jubilæer, julefrokoster og sommerfester. 

Det kræver mange ressourcer at stå for planlægning og afvikling et arrangement, når det skal være 110% i orden – og det skal det jo. En lang række ting skal gå op i en højere enhed, og hvis man ikke er vant til at håndtere de mange forskellige tråde, kan det i værste fald ende med, at budgettet overskrides, at programmet ikke kan gennemføres, at man overser vigtige ting, der skulle være taget højde for mv.

Få ro i maven og et succesfuldt arrangement 
Helle Steffensen er af mødebranchen tidligere udnævnt som “Årets mødeplanlægger”, og vores ekspert på området. Hun har igennem mange år hos Nykredit og de seneste 12 år som mødeplanlægger opbygget en solid erfaring med såvel store som små arrangementer, hvilket kommer vores kunder til gode. Med hendes knowhow indenfor møder og events, skal hun bruge væsentlig mindre tid på arrangementet end en person, som ikke er vant til at planlægge og afvikle.

Hun har endvidere et indgående kendskab til de uendelige muligheder, der findes på området, og er dermed allerede et stort skridt foran. I kraft af de utallige arrangementer, hun har stået for, har hun opbygget et kæmpe netværk i branchen. Det er i den grad en fordel, når de rigtige leverandører, venues mv. skal findes og ikke mindst, når der skal forhandles.

Med Helle Steffensen ombord får I frigjort ressourcer og professionel, effektiv og erfaren hjælp. Det giver tryghed at vide, at der er styr på alt, og I slipper for bekymringer mht., om arrangementet bliver en succes.

Eksempler på arrangementer Helle Steffensen har stået for
– Kundearrangementer med 100-500 deltagere.
– Koncernfester med op til 2.500 deltagere.
– Ledermøder med 10-50 deltagere.
– Heldagsarrangementer som fx sportsdag.
– Teambuildingaktiviteter som fx 2-dages tur til ødemarken i Sverige.

Lær Helle Steffensen bedre at kende
Få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe dig og hør mere om Helles baggrund og kompetencer.
Du kan fange hende på mobilnr. 5377 1488 eller send en mail her.

De bedste foredrag med professionelle foredragsholdere
Vi formidler de mest populære foredrag om blandt andet arbejdsglæde, ledelse, trivsel og humor.
Klik her og bliv inspireret til dit næste arrangement.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!