Følg One Decision her:

Nominering: Årets bedste foredragsbureau 2018

Nominering: Årets bedste foredragsbureau 2018

Brug din stemme: Stem på dine favoritter i møde- og eventbranchen.

For 4. år i træk er One Decision nomineret som årets bedste foredragsbureau. Vi troede slet ikke, det var muligt og er både meget stolte, ydmyge og taknemmelige.

Vores strategi i One Decision er tætte relationer, solid sparring og god gammeldags kundeservice. Det må være det, som kunderne, der har indstillet os til en nominering, kan mærke. Det håber vi i hvert fald 🙂

Især de stærke relationer udgør en stor del af fundamentet i One Decision. Når vejen mellem kunder, foredragsholdere og os er kort, opstår der en særlig tillid og stærkt samarbejde, som vi fornemmer, vores kunder sætter stor pris på.

Faglige foredrag med god energi
Om foredragsholderen hedder Jesper Buch, Lars Brygmann, Rune Green eller noget helt fjerde, så er et fælles kendetegn for alle vores foredragsholdere, at de formår at formidle faglige budskaber med god energi.

Vores erfaring er nemlig, at når der er god energi i et foredrag, så er der oftest også en stor motivation for at lytte og lære. Energi smitter på den fede måde og er samtidig relationsskabende, hvilket er en bonus.

Ærlig matchmaking skaber værdi for vores kunder
Vi går ikke kun efter at have nogle af Danmarks bedste foredragsholdere på plakaten; det skal også være de bedste med de mest inspirerende foredrag. De foredragsholdere, vi arbejder sammen med, kender vi desuden rigtig godt. Det er med til at sikre, at vi kan skabe de helt rette match mellem foredragsholder og det enkelte arrangement.

Vi gør altid vores absolut bedste for at sætte os ind i kundens behov og sammen med dem finde til frem til lige præcis den foredragsholder, de har brug for. På den måde skaber vi værdi for vores kunder, så de hurtigere og lettere kan tage den beslutning, som giver dem succes.

Vi er heller ikke bange for at være ærlige og direkte. Hvis kunden har ”forelsket” sig i en foredragsholder, og vi på forhånd kan se, at det ikke er det optimale match i forhold til udbyttet, ja, så siger vi det.

Kundens succes er nemlig vores succes, og derfor kræver den gode oplevelse kræver kun én beslutning – One Decision.

Brug din stemme
Vi håber, du har lyst til at give din mening til kende i forhold til, hvem du synes er de bedste i møde- og eventbranchen.

Stem her på dine favoritter i møde- og eventbranchen. Det tager kun et øjeblik. 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!