Følg One Decision her:

Ny foredragsholder: Birgitte Hjort Sørensen

Ny foredragsholder: Birgitte Hjort Sørensen

Et stort og varmt velkommen til foredragsscenen til Birgitte Hjort Sørensen!

Hun er skuespiller og har haft en række markante hovedroller i både film, TV-serier og på teater. Hun fik sit store gennembrud som skuespiller i tv-serien  “Borgen“, der også blev et kæmpe hit i udlandet.

I sit foredrag fortæller Birgitte Hjort Sørensen om sin karriere og de skelsættende valg, hun har stået overfor. Hun har prøvet at spille sammen med de største stjerner i Hollywood og været omgivet af managers og agenter. Men hun har også oplevet stor ensomhed, kontroltab og tvivl.

Birgittes historie omkranser emner som trivsel, arbejdsglæde og motivation: At sætte sig et mål i sit arbejdsliv, være modig, håndtere usunde arbejdsmiljøer og lære at optimere vilkårene for sig selv. Jagter du den rigtige drøm?

Birgitte er en fantastisk talentfuld formidler, der formår at begejstre og inspirere sit publikum med sine ærlige betragtninger om karriere og livsvalg – og hun inviterer meget gerne til dialog og spørgsmål.

Et foredrag med Birgitte Hjort Sørensen er oplagt til medarbejderdage, konferencer, erhvervsnetværk, temadage i virksomheder, foreninger mv. Hun kan også bookes som keynote speaker på engelsk.

Læs mere om Birgittes foredrag: Jagter du den rigtige drøm?

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!