Følg One Decision her:

Nye foredrag om kreativitet og ledelse

Nye foredrag om kreativitet og ledelse

To nye foredragsholdere i One Decision byder ind med hver deres stærke perspektiver på ledelse, samarbejde og kreativitet.

 

 

Jens Romundstad er Danmarkskendt som eventyreren og TV-personligheden Biker Jens. En kulørt fortid som står i kontrast til Jens’ senere virke som bestyrelsesmedlem og topleder i detailbranchen med ansvar for adskillige milliarder i omsætning og flere tusinde medarbejdere. Med HR-prisen og CSR-Æresprisen, der giver ret til at kalde sig “Danmarks Mest Socialt Ansvarlige Erhvervsleder”, har Jens sat en reel bæredygtig agenda og vist sin kunnen i krydsfeltet mellem mennesker og forretning.

Et foredrag med Jens Romundstad er et inspirerende perspektiv på bæredygtig ledelse, CSR, rummelighed på arbejdspladsen, hvad der sker, når man tør bryde med normerne, og hvorfor man sommetider skal gå sin egen vej.

Flemming Dybbøl har en baggrund som bl.a. Kommerciel Direktør og bestyrelsesmedlem for SMUKFEST, Major Appeal Director i Børns Vilkår og innovationskonsulent. Han har været en stor del af den kreative udvikling og kommercielle succes i SMUKFEST, hvor han aldrig har været bange for at tænke nyt og anderledes. Han er kendt for aldrig at give op – for der findes altid en vej til målet!

Med rock’n’roll som metafor for ledelse, samarbejde og virksomhedsstrategi giver Flemming sit bud på, hvordan man holder sig selv og en organisation kreativ. Hvorfor det ikke altid er de bedste, der vinder? Hvorfor man ikke bare må, men SKAL gå til grænsen en gang i mellem – og ikke mindst, hvad det alt sammen har med hinanden at gøre?

Glæd dig til et foredrag med enten Jens eller Flemming, der virkelig sætter tankerne i gang og giver et solidt indspark til at gøre ting anderledes.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!