Følg One Decision her:

Nye foredragsholdere til live- og onlineforedrag

Nye foredragsholdere til live- og onlineforedrag

Foredrag med Ebbe Sand og Jesper Vollmer.

Det er vores fornemmeste opgave at tilbyde professionelle foredragsholdere og de absolut bedste foredrag. Derfor er vi rigtig glade for at kunne byde velkommen til endnu tre stærke profiler, der alle kan bookes til både live- og onlineforedrag.

Det er vidt forskellige temaer, der er på agendaen, når hhv. Ebbe Sand og Jesper Vollmer holder foredrag. Tilfælles har de, at de holder inspirerende, lærerige og tankevækkende foredrag, som er oplagte til fx medarbejderdagen, gå-hjem-mødet, netværksarrangementer og lignende.

Ebbe Sand
Bliv inspireret til hvordan du opnår succes og håndterer modgang, når Ebbe Sand fortæller om sine oplevelser fra mere end 10 år som professionel fodboldspiller.

Han blev kendt som hele Danmarks angriber, men selv en højtlønnet og feteret fodboldstjerne oplever modgang i livet. Indenfor et år scorede han karrierens bedste mål mod Nigeria, blev kåret som årets spiller – og fik kræft. Hvordan håndterer man en succesfuld tid for så i næste øjeblik at skulle dele en kræftsygdom med resten af Danmark? Læs mere om Ebbe Sand og hans forskellige foredrag her. 

Jesper Vollmer
Bliv inspireret af en førstegangsiværksætter der præsterede at indfri samtlige punkter i 3-års planen på trods af et invaliderende traume som følgesvend.

Jesper Vollmer var køkkenchef i kongehuset i 10 år. Her fik han en indsigt i det royale liv, som kun er de færreste forundt. Drømmen om at starte egen virksomhed fik ham imidlertid til at forlade kongehuset. Midt i opstarten af virksomheden brækker han nakken ved en svømmeulykke og bliver delvist lam. Med masser af vilje og en ukuelig optimisme har han alligevel formået både at komme sig og bygge sin virksomhed RÅ op. Han har dermed ført sin drøm ud i livet, efter han blev ramt af sit livs største krise. Læs mere om Jesper Vollmer og hans forskellige foredrag her.

 

Onlineforedrag – læs mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!