Følg One Decision her:

One Decision lancerer podcast

One Decision lancerer podcast

Nu har du chancen for at lære de inspirerende foredragsholdere i One Decision endnu bedre at kende! I vores podcast “Foredragsholderne” taler Malene von Kiær fra One Decision med foredragsprofiler fra dansk erhvervs- og kulturliv. Hør om deres liv på og uden for foredragsscenen, og ikke mindst, hvad der bragte dem dertil.

Lars Matjeka: Gå med den gode energi – hver dag

I første episode er det tidligere CEO i Aller Media Lars Matjeka, der er gæst i podcaststudiet. I samtalen kommer Lars bl.a. ind på vigtigheden af både at søge den gode energi og bidrage med god energi – både i arbejds- og privatlivet. Han har trænet sig selv i at planlægge sin dag ud fra et energiperspektiv. Helt konkret veksler han bevidst mellem de opgaver, der giver ham energi og som tager energi. Og denne bevidsthed om energi er en central del af hans ledelsesfilosofi og rådgivning ⚡.
Bliv klogere på Lars og de erfaringer, han har gjort sig som i sin karriere som leder og foredragsholder. Han er en person, man virkelig kan lære meget af!

Lyt til “Foredragsholderne” med Lars Matjeka

Jesper Vollmer: Livet før og efter en ulykke

I episode 2 gæster Jesper Vollmer studiet til en snak om sit liv og sin karriere.
Han fortæller om sin vej til jobbet som køkkenchef i Kongehuset og sit første, lidt panikprægede, møde med Prins Henrik. Efter 10 år i Kongehuset besluttede han sig for at starte egen virksomhed sammen med sin hustru. Men midt i opstarten brækkede han nakken under en badeulykke, der vendte op og ned på deres planer og fremtid.
Hør ham fortælle om de største vendepunkter i sit liv, om “den nye Jesper” efter ulykken, og hvordan det er at dele sin personlige historie i sine mange foredrag. En gribende historie om at sætte pris på livet.

Lyt til “Foredragsholderne” med Jesper Vollmer

Sara Lygum: Bryd med dine vaner

Sara Lygum er ikke bleg for at udfordre folk på deres vaner, eller den måde ting bliver gjort på. Det gælder i mødet med deltagerne i TV-programmet ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”, hvor hun på kort tid skal lære dem at kende og finde ind til kernen af deres boligbehov. Og det gælder også blandt hendes kolleger og folk, der er tæt på hende. Bliv klogere på danskernes boligvaner, og hvorfor vi alle bør spørge os selv om, hvad det er for et liv, vi gerne vil leve?

Lyt til “Foredragsholderne” med Sara Lygum

Christina Nørby Ibsen: Livskriser: hvad man stiller man op?

Hvad gør man, når man står midt i en livskrise?
Hvordan kommer man videre, og hvordan støtter omgivelserne bedst op?
Det er et tema, som Christina Nørby Ibsen tager kærligt hånd om i denne podcast og i hendes foredrag. Hun har selv oplevet en stor livskrise, da hun efter 30 års ægteskab bliver skilt fra sin mand. Med afsæt i sine egne og andres erfaringer om livskriser deler hun sine bedste råd til at finde sig selv på ny.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!