Følg One Decision her:

Online workshops

Online workshops

Mulighederne med online workshops er uendelige. 

Få ny viden og bliv inspireret med online workshops. Lær hvordan du bliver en mere humoristisk formidler, bliv klogere på social selling eller lær om nudging. Vi skræddersyr gerne ét eller flere online workshops efter ønske. 

Bliv en mere humoristisk formidler – med Rune Green

Rune Green, humorist og ekspert i humor og arbejdsglæde

Rune Green er humorist og ekspert i humor og arbejdsglæde

Pitcher I jævnligt forretningsidéer, holder oplæg eller underviser, og vil I gerne bringe mere humor ind i formidlingen? Taleskriver og ghostwriter Rune Green lærer jer hvordan.

Få praktiske værktøjer, tips og tricks til hvordan I kan formidle på en sjovere måde, uden at det seriøse budskab går tabt. Hør bl.a. om hvordan man fortæller en anekdote, så folk griner, lær at skrive en joke samt hvordan en historie skal bygges op.

Som taleskriver og ghostwriter er Rune Green i stand til at dele ud af konkrete værktøjer til at blive en mere humoristisk formidler. Rune Green holder også foredrag og workshops indenfor blandt andet trivsel og arbejdsmiljø.

Læs mere om Rune Green her. 

Nudging og påvirkningens psykologi – med Tony Evald Clausen

Lær hvordan I ubevidst bliver påvirket og kan påvirke andre. Hvordan får man fx flere til at smide affald i skraldespanden? Hvordan får man sin konkurrent til at gøre en tjeneste? Og hvorfor vil man nogle gange betale mere for en vare, end man plejer?

Tony Evald Clausen

Tony Evald Clausen er ekspert i adfærdspsykologi

Forstå de principper der påvirker os alle, når vi skal tage store og små beslutninger om vores handlinger.

Tony Evald Clausen giver jer metoderne til hvordan I selv kan bruge nudging og undgå at blive manipuleret til noget.

I kan forvente en lærerig og inspirerende workshop med konkrete eksempler, hvor I selv vil mærke, hvordan principperne virker.

Tony Evald Clausen holder onlineworkshops og -foredrag indenfor blandt andet arbejdsmiljø, konfliktforebyggelse og salg. Han skræddersyr gerne efter ønske.

Læs mere om Tony Evald Clausen her. 

Online foredrag
Vi tilbyder også online foredrag med en række populære foredragsholdere. Læs mere om online foredrag her.

Har du spørgsmål eller ønsker
Kontakt os her hvis du har specifikke ønsker eller spørgsmål. Vi er klar til at hjælpe dig og vender altid hurtigt tilbage.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!