Følg One Decision her:

Online workshops

Online workshops

Mulighederne med online workshops er uendelige. 

Få ny viden og bliv inspireret med online workshops. Lær hvordan du bliver en mere humoristisk formidler, bliv klogere på social selling eller lær om nudging. Vi skræddersyr gerne ét eller flere online workshops efter ønske. 

Bliv en mere humoristisk formidler – med Rune Green

Rune Green, humorist og ekspert i humor og arbejdsglæde

Rune Green er humorist og ekspert i humor og arbejdsglæde

Pitcher I jævnligt forretningsidéer, holder oplæg eller underviser, og vil I gerne bringe mere humor ind i formidlingen? Taleskriver og ghostwriter Rune Green lærer jer hvordan.

Få praktiske værktøjer, tips og tricks til hvordan I kan formidle på en sjovere måde, uden at det seriøse budskab går tabt. Hør bl.a. om hvordan man fortæller en anekdote, så folk griner, lær at skrive en joke samt hvordan en historie skal bygges op.

Som taleskriver og ghostwriter er Rune Green i stand til at dele ud af konkrete værktøjer til at blive en mere humoristisk formidler. Rune Green holder også foredrag og workshops indenfor blandt andet trivsel og arbejdsmiljø.

Læs mere om Rune Green her. 

 

Få mest ud af social selling og LinkedIn – med Leif Carlsen

Er I gearede til at få mest ud af jeres tilstedeværelse på LinkedIn? Hvad er social selling? Hvad kan det bruges til og hvordan? Mange har en LinkedIn-profil men bruger den ikke aktivt og har ikke har knækket koden til alt det, den kan bidrage med.

Den moderne beslutningstager tager nu ca. 60 % af købsprocessen selv gennem brugen af bl.a. LinkedIn. Dermed er købsprocessen under stor forandring og social selling er vigtigere end nogensinde før.

Bliv klogere på det hele med skræddersyede onlineworkshops og onlinesparring med Leif Carlsen

LinkedIn Do’s and Don’ts: Hvad må I og hvad må I ikke gøre på LinkedIn? En lang række erfaringer er omsat til en LinkedIn-best practice.

Energiboost, foredrag og workshops indenfor salg og ledelse

Leif Carlsen er social selling-ekspert

Employee Advocacy: Bliv inspireret til hvordan medarbejdere kan blive aktive ambassadører for virksomheden ved at dele ud af deres hverdag på de sociale medier.

Få ny energi i dit netværk: Pust ny energi i dit netværk og partnerskaber med inspiration og indsigt fra dette inspirationswebinar, som henvender sig til alle, der anvender networking som en proaktiv del af deres professionelle relationsudvikling.

Social selling: Inspirationsworkshoppen har til formål at give inspiration omkring begrebet social selling med henblik på at give jer viden om, hvordan metoden bruges til at komme i dialog med potentielle nye kunder via LinkedIn.

Sådan får du en professionel LinkedIn-profil: Lær hvad der kendetegner en professionel LinkedIn-profil, og hvordan du tilpasser din profil trin for trin. Du kan se kursusvideoen samtidig med, at du redigerer din egen profil.

Individuel LinkedIn-videosparring: Få individuel sparring og coaching og bliv bedre til at bruge LinkedIn til personlig branding og relationsudvikling.

Se mere info om de enkelte workshops mv. her.

Læs mere om Leif Carlsen her. 

 

Nudging og påvirkningens psykologi – med Tony Evald Clausen

Lær hvordan I ubevidst bliver påvirket og kan påvirke andre. Hvordan får man fx flere til at smide affald i skraldespanden? Hvordan får man sin konkurrent til at gøre en tjeneste? Og hvorfor vil man nogle gange betale mere for en vare, end man plejer?

Tony Evald Clausen

Tony Evald Clausen er ekspert i adfærdspsykologi

Forstå de principper der påvirker os alle, når vi skal tage store og små beslutninger om vores handlinger.

Tony Evald Clausen giver jer metoderne til hvordan I selv kan bruge nudging og undgå at blive manipuleret til noget.

I kan forvente en lærerig og inspirerende workshop med konkrete eksempler, hvor I selv vil mærke, hvordan principperne virker.

Tony Evald Clausen holder onlineworkshops og -foredrag indenfor blandt andet arbejdsmiljø, konfliktforebyggelse og salg. Han skræddersyr gerne efter ønske.

Læs mere om Tony Evald Clausen her. 

 

Online foredrag
Vi tilbyder også online foredrag med en række populære foredragsholdere. Læs mere om online foredrag her.

Har du spørgsmål eller ønsker
Kontakt os her hvis du har specifikke ønsker eller spørgsmål. Vi er klar til at hjælpe dig og vender altid hurtigt tilbage.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!