Følg One Decision her:

Onlineforedrag

Onlineforedrag

Bliv inspireret og få ny viden med onlineforedrag.

Omstillingsparathed er vigtigere nu end nogensinde før. Vi vil stadig gerne sikre inspirerende og lærerige foredragsoplevelser, og derfor tilbyder vi nu onlineforedrag og -workshops.

Pt. er det ikke er muligt at afvikle foredrag på traditionel vis, men det er fortsat muligt at få masser af læring og inspiration via vores onlineforedrag og -workshops med et udpluk af vores dygtige og professionelle foredragsholdere.

Onlineforedrag – nu og i fremtiden
Vi er ikke i tvivl om, at onlineforedrag er kommet for at blive. Det er fleksibelt, og der er mange forskellige måder at bruge onlineforedragene på.

Vi har fx hjulpet en fagforening med et program bestående af 4 onlineforedrag eksklusivt for dem. Vi har også konverteret fysiske foredrag til onlineafvikling, således at deltagerne stadig får læring og inspiration, blot via deres pc.

Det er også muligt at købe sig ind på onlineforedrag, som vi sætter op. Det vil sige, at fx et firma eller netværk kan købe et antal pladser på et onlineforedrag, og det samme kan enkeltpersoner gøre.

Skræddersyet foredragspakke i lukket onlinemiljø
Vi sammensætter gerne foredragspakker med flere forskellige foredrag i et lukket onlinemiljø, så det passer til målgruppen, ønsket tema mv.

Vil du vide mere, så er vi ikke længere end et kald eller en mail væk. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vi er altid friske på udfordring så fang os på info@onedecision.dk eller tlf. 3161 1700.

Spændende og lærerige foredrag og workshops
Det er muligt at booke spændende onlineforedrag og -workshops med blandt andre:

Lars Brygmann, skuespiller og multitalent
Mia Wagner, direktør for Freeway-koncernen og løvinde i Løvens Hule
Rune Green, humorist
Cheif 1, musikproducer og sangskriver
Jesper Vollmer, kok og iværksætter
Tony Evald Clausen, adfærdsekspert
Ebbe Sand, tidligere landsholdsspiller i fodbold

Se onlineforedrag
Nogle af vores optagede onlineforedrag er tilgængelige, så du kan se dem, når du ønsker det.

Sådan gør du: Gå ind på denne side med vores onlineforedrag og foretag dit valg af foredrag. Tryk på betal hvorefter du opretter en simpel brugerprofil med navn, mail og password.

Foredrag med Rune Green, Mia Wagner og Chief 1

Omtale af vores onlineforedrag
Erhvervsmagasinet Bizz Up har udgivet en flot artikel om vores onlineforedrag. Du kan læse artiklen om vores onlineforedrag her.

Har du spørgsmål eller ønsker til foredrag
Kontakt os endelig hvis du har ønsker til onlineforedrag eller spørgsmål. Vi er klar til at hjælpe dig og vender altid hurtigt tilbage.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!