Følg One Decision her:

Sarah Zobel & Iben Sandahl

Sarah Zobel & Iben Sandahl

Trivsel og plads til alle – både på arbejdspladsen og i familien.

Sarah Zobel og Iben Sandahls foredrag kan målrettes enten erhvervslivet eller til danskerne, når de har fri. 

Der er mange ligheder mellem det at være en del af en arbejdsplads og af en familie. Uanset om rollen er som leder/kollega på en arbejdsplads eller som forældre i en familie, har vi ansvar for at bidrage til god trivsel og plads til alle.

Sarah Zobel & Iben Sandahl deler med deres smittende energi og positive livssyn ud af deres viden og erfaringer om såvel arbejds- som familieliv:

Forældreskabet – med mere nærvær og mindre dårlig samvittighed
Det travle familieliv kan være en udfordring. Måske fordi arbejde mv. fylder meget, eller fordi vi ikke føler os klædt ordentlig på til opgaven.

Det kan resultere i konflikter, negativ energi og en fraværende måde at være sammen på. Sarah og Iben giver uden løftede pegefingre faglige input og fortæller om nogle af de vigtigste søjler i forældreskabet.

Med humor og øvelser og med afsæt i såvel professionelle som personlige erfaringer giver de redskaber og indsigt til at være mere nærværende, skabe en bedre kontakt og slippe af med den dårlige samvittighed.

5 gode vaner til et godt arbejdsliv
Det kan være en udfordring at bidrage til god trivsel og give plads til alle på arbejdspladsen. Ofte er vi pressede, eller måske føler vi, at vores kolleger er ”svære” at arbejde sammen med.

Derfor kan der opstå konflikter, dårlig stemning og utilfredshed, hvilket betyder større risiko for stress og reduceret effektivitet.

Sarah og Iben fokuserer på parallellerne mellem arbejdsliv og familieliv og inspirerer til at være et godt forbillede som leder eller kollega.

Det drejer sig om gode vaner som vej til bedre trivsel, mere arbejdsglæde og øget effektivitet på arbejdspladsen.

Læs mere om Sarah og Iben og deres foredrag her. 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!