Følg One Decision her:

Skab en effektiv mødekultur

Skab en effektiv mødekultur

NYT foredrag: Alt for mange møder er unødvendige, spild af tid og værdiløse. Skab en effektiv mødekultur på arbejdspladsen med lærerige indspark fra ledelsesrådgiver Lars Matjeka.

Brug tiden rigtigt og skab værdi

Alt for mange møder er unødvendige, spild af tid og værdiløse.
Alligevel er mange hver dag ved at møde sig ihjel af frygt for at gå glip af noget, eller fordi det er for svært at sige nej.

Med tid som den reelt eneste begrænsende faktor er det en stor udfordring på danske arbejdspladser. Ifølge Lars Matjeka er tiden nu inde til, at vi stopper med at misbruge vores egen og andres tid.

Få værktøjerne til at skabe en positiv mødekultur

I et inspirerende og lærerigt nyt foredrag med Lars Matjeka får du en række konkrete værktøjer til at skabe en mødekultur, som er positiv for både den enkelte leder og medarbejder – og for organisationen som helhed.

Lars’ motivation for foredrag udspringer af de utallige timer han gennem årene har brugt på ikke-værdiskabende møder. Han deler masser af eksempler og konkrete værktøjer til at skabe en sund mødekultur.

Det hele er krydret med anekdoter og erfaringer fra Lars’ mange års erfaring som leder. Du får også indblik i betydningen af din egen og andres energi.

Skab en effektiv mødekultur med lærerige indspark fra Lars Matjeka – I vil med garanti gå hjem ny inspiration og stof til eftertanke!

Kontakt os i dag fore mere information på tlf. 31 61 17 00.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!