Følg One Decision her:

Skyd 2023 i gang med Vollmers Nytårskur

Skyd 2023 i gang med Vollmers Nytårskur

Jesper Vollmer byder i samarbejde med Scandic, One Decision og Klub Vollmer på en fantastisk aften i virkelig godt selskab: Vollmers Nytårskur 2023!

Trænger du til lidt gode tips og tricks til at få madbudgettet til at strække sig lidt ekstra? Eller mangler der lidt ekstra huller i bæltet til, at det er rart at have omkring maven? Måske har du bare lyst til en dejlig aften med god underholdning?

Så kom med til Vollmers Nytårskur 2023 – vælg mellem:

Scandic Sluseholmen d. 9/1-23

Scandic Kolding d. 11/1-23

Scandic Roskilde d. 16/1-23

Køb billet til Vollmers Nytårskur 2023

Vollmers Nytårskur 2023

Jesper byder dig velkommen og ikke mindst inden for til to timers foredrag. Vi deler aftenen op i to halvdele – afbrudt af bobler og kage – alt imens du har mulighed for at sludre med Jesper og se et lille udpluk af nogle af de favoritter, som er at finde i Klub Vollmers sortiment. Jesper har selv været inde over designet af de fleste produkter, da han om nogen ved, hvad der skal til, for at et køkken fungerer optimalt.

PROGRAM

Kl. 19.00 – 20.00                           Foredrag: “Jeg lever – Tro, håb og hårdt arbejde”

Kl. 20.00 – 20.20                           Bobler & Kage – Mulighed for at kigge på Klub Vollmer mv.

Kl. 20.20 – 21.15                           Foredrag: “Livet i Kongehuset”

Kl. 21.15 – 21.30                           Tak for i aften – Kogebogssignering / Selfie-time

 

JEG LEVER – TRO, HÅB OG HÅRDT ARBEJDE

Hvad sker der, når ens livsgrundlag ændres på et øjeblik? Når alle ens prioriteter pludselig ændres, og man må begynde forfra med alt? Hvilke indre kræfter kan man mobilisere, og hvad betyder ting som familie, kærlighed, socialt samvær og penge?

Da et hovedspring gik galt, og ulykken skete, stod Jesper Vollmer helt ude på kanten af livet. Hans liv var ændret på et splitsekund. Kun skæbnen og en indædt tro på livet gjorde, at han ikke sidder i en rullestol den dag i dag.

Kun ca. 12 minutter efter ulykken tænkte Jesper, at det hele nok skulle gå. Dét i sig selv må siges at kræve et positivt sind og en optimisme uden lige. Netop det er en af grundene til, at Jesper er nået dertil, hvor han er, såvel fysisk og mentalt som forretningsmæssigt.

Jesper tager i det livsbekræftende og tankevækkende foredrag sit publikum med igennem tre faser: Før ulykken, genoptræningsforløbet og livet på den anden side. Det er en inspirerende og positiv fortælling om, hvordan livet og fremtiden kan se mørk og dyster ud – og alligevel forvandle sig til en positiv fortælling i sidste ende.

 

LIVET I KONGEHUSET

Som køkkenchef igennem 10 år i det danske kongehus har Jesper Vollmer en indsigt i det royale liv, som kun er de færreste forundt. Hør ham fortælle, hvordan det var at skulle overtage et køkken med mange hundrede års traditioner. Hvilke arbejdsrutiner er der, og hvordan sætter man sit præg på et så traditionelt hus, der både er fuld af traditioner men samtidig er en moderne arbejdsplads.

Jesper havde en stilling, der i høj grad bar præg af “sådan har man altid har gjort”. Det fik han imidlertid prikket lidt til. Efter H.K.H. Prins Henriks død fortæller Jesper nu om sine 10 år i kongehuset samt giver et mere nuanceret billede af hoffet – og mon ikke, at han også kommer omkring, hvad der særligt kendetegner nytårskuren i Kongehuset.

 

Om Jesper Vollmer

Jesper Vollmer var igennem 10 år køkkenchef i det danske kongehus. En æra der sluttede, fordi han havde en drøm om at starte egen virksomhed. Midt i opstarten af hans virksomhed brækker han nakken ved en svømmeulykke i Thailand. Ulykken gjorde Jesper delvist lam, men med masser af vilje og en ukuelig optimisme har han formået både at komme sig og bygge sin virksomhed Klub Vollmer og huset RÅ op. Han har dermed ført sin drøm ud i livet, efter han blev ramt af sit livs største krise.

Huset RÅ er et koncepthus på Bornholm, der tilbyder blandt andet seminarer, konferencer og kokkeskoler til ledelsesgrupper, bestyrelser mv. og derudover laver kogebøger, køkkenredskaber og andre madrelaterede produkter.

Jesper har været med i flere sæsoner af kendt fra DR1’s programserie “Spis og Spar”, hvor han hjælper familier til at leve bedre, sundere og billigere. Han er desuden en fast del af TV2’s Go’ Morgen Danmarks hold af kokke.

Køb billet til Vollmers Nytårskur 2023

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!