Følg One Decision her:

Spotlight: Christian Arnstedt

Spotlight: Christian Arnstedt

Få indspark til fremtidens ledelse, nye forretningsmodeller, AI og data med Christian Arnstedt. Han er CEO og medstifter af Blazar Capital, der bygger brands i Danmark og udlandet, tidligere junior partner i McKinsey, og så er han kendt som løve i tv-programmet Løvens Hule.

Christians store viden om e-commerce, innovation, ledelse, trends og iværksætteri gør ham til en af tidens stærkeste foredragsprofiler til erhvervslivet. Han er også en fremragende keynote speaker på engelsk.

I et af sine nye foredrag fortæller han blandt andet om “hypen” med AI, og hvordan det er begyndt at påvirke virksomheder i Danmark og udlandet. Hvordan kan man bruge data og AI til at styre sin forretning? Få Christians bud på det koblet med konkrete eksempler fra hans hverdag.

Hvis du er på listen af vores nyhedsbrevsmodtagere (selvfølgelig er du det;-), så har du modtaget en særudgave af vores nye nyhedsbrev Spotlight, hvor du kan få mere information om Christian Arnstedt. Og hvis du er nysgerrig, så læs med her:

Læs nyhedsbrevet Spotlight: Christian Arnstedt

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!