Følg One Decision her:

Spotlight: Jens Romundstad

Spotlight: Jens Romundstad

Hvordan skaber man bæredygtige løsninger, der er forankret i væredygtige organisationer?
Få erhvervsmanden Jens Romundstads bud på, hvordan virksomheder bedst arbejder med ansvarlighed og bæredygtighed – og får det koblet til bundlinjen.

Socialt ansvar og rummelighed på arbejdspladsen

Jens har arbejdet indgående med Corporate Social Responsibility (CSR) og Environment, Social, Governance (ESG) i praksis i mange år. Han har modtaget flere store priser for sit arbejde med rummelighed, socialt ansvar og ledelse.

Han er bl.a. medudvikler af KLAR TIL START, som hjælper mennesker med autisme og andre kognitive udfordringer som fx ADHD og psykisk sårbarhed til at få et fast job i en helt almindelig virksomhed.

En alsidig karriere med store resultater

I sin alsidige karriere har han haft adskillige topposter i dansk erhvervsliv, bl.a. som HR-direktør i Coop Danmark, Salgsdirektør i fakta, ejer/medejer af 6 start-ups og bestyrelsesmedlem. Han har også været TV-vært i 6 år på TV3 og TVDanmark. Senest har han skabt stor succes med vækstvirksomheden Solartag.

I sine foredrag formår Jens med både humor og intellekt at fastholde publikums opmærksomhed fra start til slut – og give ny læring med på vejen.

Læs mere i vores nyhedsbrev
🌟Spotlight: Jens Romundstad

Du kan også se mere om Jens Romundstad her.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!